Trump taburcu oldu: Koronavirüs hakkında çok fazla şey öğrendim

Yayın tarihi: 6 Ekim 2020 Salı 7:34 am - Güncelleme: 6 Ekim 2020 Salı 7:34 am

ABD Başkanı Donald Trump, koronavirus (Covid-19) tedavisi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Trump, yayınladığı video mesajda, “Virüsün sizi ele geçirmesine izin vermeyin, ondan korkmayın” dedi.

Koronavirus (Covid-19) tedavisi gördüğü hastaneden taburcu olan ABD Başkanı Donald Trump,  yayınladığı video mesajda, “Virüsün sizi ele geçirmesine izin vermeyin, ondan korkmayın” ifadesini kullandı.

Beyaz Saray’a döndükten sonra kaydedilen ve Twitter hesabından yayınladığı videoda Trump, “Koronavirus hakkında çok fazla şey öğrendim. Kesin olan bir şey var. Virüsün sizi ele geçirmesine izin vermeyin, ondan korkmayın. Virüsü yeneceksiniz” diye konuştu.

ABD’nin dünyadaki en iyi ilaçlara sahip olduğunu savunan Trump, “Hastaneye ilk gittiğimde kendimi iyi hissetmiyordum. Ancak iki gün önce hastaneden ayrılabilirdim. Uzun zamandır ilk defa kendimi bu kadar iyi hissediyorum” dedi.

“KORKMAYIN”

İzleyicilerine, hayatlarını virüse teslim olmama çağrısında bulunan Trump, şunları söyledi:

“İşimizin başına dönüyoruz. Lideriniz olarak ben önde olacağım. Biliyorum ortada tehlike var ama bunu yapmak zorundaydım. Önde duracağım ve liderlik yapacağım. Belki de benim bağışıklığım vardır, bilemiyorum. Ama virüsün sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Dikkatli olun.”