Donald Trump, sunucuya ‘aptal’ diyerek yayını terk etti

Yayın tarihi: 21 Nisan 2022 Perşembe 2:58 pm - Güncelleme: 21 Nisan 2022 Perşembe 3:01 pm

Eski ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere’nin ünlü televizyon programı sunucusu Piers Morgan’ın 2020 ABD başkanlık seçimleri ile ilgili sorularına sinirlendi. Trump, Morgan’a “aptal” dedi ve yayını terk etti.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Britanya’nın ünlü televizyon gazetecisi Piers Morgan ile gerçekleştirdiği söyleşide 2020 ABD Başkanlığı seçimine ilişkin tartışma üzerine yayını terk etti.

ABD’deki seçim anketinde Trump, Biden’a fark attı

‘YALANCI APTAL’

Piers Morgan’ın yeni programı “Piers Morgan Uncensored” için paylaşılan 30 saniyelik fragmanda eski ABD Başkanı Donald Trump’ın çıkan gerilim üzerine yayını terk ettiği gösterildi. Fragmanda, Trump’ın Morgan’a “yalancı” ve “aptal” dediği de duyuldu.

Morgan’ın Trump’a 2020’de Joe Biden’a kaybettiği başkanlık seçiminin “özgür ve adil” olduğunu ve Trump’ın kaybettiğini söylediği, Trump’ın ise “Bunu yalnızca bir aptal düşünür” dediği görüldü. Morgan’ın “Benim aptal olduğumu mu düşünüyorsunuz?” sorusuna Trump’ın yanıtı “Evet” oldu.

Morgan’ın Trump’a, seçiminde usülsüzlüğe ilişkim somut kanıt sunmakta başarısız olduğunu söylemesi üzerine Trump, “Sizin gerçek olduğunuzu düşünmüyorum” dedi.

ÇEKİMİ DURDURDU

Fragman, Trump’ın söyleşinin gerçekleştiği odadan çıkmaya hazırlanması ve kamera ekibine çekimi durdurmasını söylemesiyle sona erdi.

Piers Morgan’ın yeni programı Robert Murdoch’un yeni platformu Talk TV’de yayınlanacak. Talk TV’de geleneksel haber akışı yerine eğlence, belgesel, spor programları da yer alacak.

50 MİLYON STERLİN KAZANACAK

Günlük talk show’u sunması için Morgan’a üç yıl boyunca 50 milyon sterlin verileceği öğrenildi.