Trump: Meghan Markle başkanlığa aday olursa yarışa girebilirim

Yayın tarihi: 18 Mart 2021 Perşembe 5:08 pm - Güncelleme: 18 Mart 2021 Perşembe 5:08 pm

Donald Trump, başkanlık koltuğunu bırakmasından aylar sonra yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. Başkanlıktan ayrıldığı günden beri 2024 seçimlerinde tekrar aday olup olmayacağı yönündeki haberlerle gündeme gelen Trump, kendisine yeni bir rakip bulduğunu ifade ederek Meghan Markle’a ilginç bir mesaj verdi.

Başkanlık koltuğunu Joe Biden’a devreden Donald Trump, 2024 seçimlerinde yeniden aday olacağı iddialarını yalanlamadı ancak kendine yeni bir rakip buldu. İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in torunu, tahtın varisi Prens Charles’ın küçük oğlu Prens Harry’nin 2018 yılında evlendiği ABD’li aktris Meghan Markle, eski ABD başkanı Donald Trump’ın radarına girdi.

Trump, Fox’a verdiği mülakatta Meghan Markle’a bir sonraki başkanlık seçimleri için aday olma çağrısı yaptı. ”Meghan aday olursa ben de başkanlık yarışında varım.” diye konuşan Trump, sözlerine şöyle devam etti:

“Eğer bu gerçekleşirse sanırım seçim yarışına girmek benim için daha cazip olacak. Ama bu söylediklerim sizi yanıltmasın. Kraliçe Elizabeth’i çok seviyorum ama Meghan’a hiç de hayran sayılmam. Kraliçeyle tanıştım ve onun muazzam bir insan olduğunu düşünüyorum, Meghan’ı ise pek sevdiğimi söyleyemem. Karşımda aday olursa onu yenmek için yarışa girmek benim için daha çekici hale gelecektir.”