TRT’nin milyonlar akıttığı dizisi dibe vurdu

Yayın tarihi: 2 Mart 2022 Çarşamba 1:41 pm - Güncelleme: 2 Mart 2022 Çarşamba 1:41 pm

Çok pahalı prodüksiyonlarla izleyicileri ekran başına çekmeyi başaran TRT’nin dizisi reyting kurbanı oldu. Teşkilat dizisi de Masumlar Apartmanı gibi seyircisini kaybederek dibe vurdu.

Türk istihbaratını konu edinen dizide Türkiye’nin gelişmesini istemeyen karanlık yapılarla mücadele eden Türk ajanları konu ediliyor. Ekranlara ilk çıktığı zaman bir çıkış yakalayan Teşkilat dizisi son dönemde reytinglerde epey düşüşe geçtiği görüldü.

Teşkilat’ın reytinglerinin düşüşündeen büyük etken ise Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yargı dizisi oldu. Yargı dizisinin ekranlara çıkması ile Teşkilat dizisinde reytinglerin dibe vurduğu görüldü.

Teşkilat dizisi yapımcıları senaryo geliştirip diziye yeni oyuncular eklemesine rağmen dizinin reytingleri yükselmedi. TRT’nin milyonlar akıtıp önde olan oyuncuları kadroya dahil etmesine rağmen dizinin izlenmemesi ise senaryodaki abartılı canlandırmalar olarak değerlendirildi.

Türkiye’nin yükselmesini istemeyen dış güçlere karşı ülke içerisinde verilen mücadele ana temasını oluşturduğu dizi daha önce de işkence sahnesi ile eleştiri almıştı.

Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisine veda mı edecek?