TRT spikeri kansere yenik düştü!

Yayın tarihi: 11 Haziran 2020 Perşembe 11:55 am - Güncelleme: 11 Haziran 2020 Perşembe 2:43 pm

TRT spikeri Esra Adıyaman Aslan uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü.

Medyaradar’da yer alan habere göre, 2000’lerin başında sunduğu müzik-eğlence ve haber-belgesel tarzı programlar ile hafızalarımıza kazınmış ve yine kendi gibi TRT spikeri Hakan Aslan’la dünya evine girmişti.

Esra Adıyaman Aslan’ın cenazesi ise dün Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi.

Uzun yıllardır TRT’de spikerlik yapan Çağatay Gökmen de Esra Adıyaman’ın ardından kişisel insatgram hesabından duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Gökmen mesajında, “Dönemdaşım meslektaşım TRT spikeri sevgili Esra Adıyaman Aslan’ı bugün ebediyete uğurladık… 1998’de TRT’nin açmış olduğu sınav neticesinde kurumun kadrolu spikeri olduk seninle. Acı tatlı bir çok güzel anıyı paylaştık. Bazen güldük bazen tartıştık ama dostluğumuz hep baki kaldı. En son geçen hafta konuşmuş mesafemizi koruyarak buluşalım, özlem giderelim demiştik.
Sen de; bizim dönemi topla-seni severler-biraya gelelim demiştin. Ama olmadı, bugün seni maalesef sonsuzluğa uğurladık.
Esra’yı kaybettik dediklerinde, hangi Esra demişim ‘belki, yakıştıramadığımdan’ Çünkü konuştuğumuzda seninle iyi geliyordu sesin. Her şeyi geride bırakıp amansız hastalığı yendim pozu vermiştin, ama-gibi- yapmışsın, bana.
Seni hep kızılderili kadınlara benzetirdim, çünkü hem çok güzel hem de güçlü bir kadın olduğundan. ” ifadelerine yer verdi.