TRT spikeri İBB’yi eleştirmeye kalkınca rezil olup paylaşımı sildi

Yayın tarihi: 12 Mart 2022 Cumartesi 11:11 pm - Güncelleme: 12 Mart 2022 Cumartesi 11:46 pm

TRT spikeri Işıl Açıkkar, sosyal medya hesabı üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni etiketleyerek “Millet yine yollarda kaldı, tuzlasanız mı acaba?” diyerek bir paylaşım yaptı. Açıkkar, takipçilerinin, bulunduğu konumun Ulaştırma Bakanlığı’na ait olduğunu söylemesi üzerine paylaşımı sildi.

TRT spikeri Işıl Açıkkar Ulaştırma Bakanlığı’nın sorumluluk alanındaki bölge için İBB’yi etiketleyerek “İnsanlar yine yolda kaldı” paylaşımının ardından, bulunduğu konumun Ulaştırma Bakanlığı’na ait olduğunu farketmesi üzerine paylaşımını sildi.

Ardından tekrar paylaşımda bulunan Açıkkar, bu kez Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nü etiketleyerek, ” Kimin sorumluluğundaysa… Buradan başlayıp Beşiktaş’a kadar böyle…” diyerek tekrar bir paylaşım yaptı.

Açıkkar’ın paylaşımına yanıt veren Karayolları Genel Müdürlüğü, TRT spikerinin bulunduğu konumun canlı mobese görüntülerini yanıt olarak kendisine sundu. Açıkkar, bu yanıttan da memnun olmamış olacak ki, paylaşımını tekrar silerek yeni bir paylaşım daha yaptı.

Işıl Açıkkar bu kez de, ” Peki o zaman baştan alalım… Aşağıda Vadi İstanbul’un oradan, TEM Nef stadının önü, Levent, Zincirlikuyu, Beşiktaş’a kadar böyle… Millet yine yollarda kaldı… Tuzlasanız mı acaba?” notunu düşerek yeni bir paylaşım yaptı.

Beklenen kar İstanbul’da! Peş peşe uyarılar geldi

Kar fırtınası bir anda yolları kapattı! Boğaziçi Köprüsü yolunda trafik durdu