Trendyol’un evi depremde hasar gören personeline çalışma talimatı verdiği iddia edildi

Yayın tarihi: 31 Ekim 2020 Cumartesi 2:05 am - Güncelleme: 31 Ekim 2020 Cumartesi 2:16 am

Çevrim içi alışveriş sitesi Trendyol’un İzmir’de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depreme rağmen İzmir’de bulunan personeline çalışma talimatı verdiği iddia edildi.

İzmir’de meydana gelen ve büyük hasara neden 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından Ekşi Sözlük’te tepki toplayan bir başlık açıldı. ‘nick bulamayan bebe’ isimli yazar, Trendyol’un depreme rağmen İzmir’de bulunan personeline çalışma talimatı verdiğini iddia etti. Ekşi sözlüğe girilen başlıkta, “Duvarlarında kolonlarında sıkıntı olanlar durumlarını bildirdiler ama trendyol tarafı bunu umursamadı ve yarın bizden sabah 9 akşam 18 arası çalışmamızı istiyor.” denildi.

“ÇALIŞANLARINI NE KADAR ÖNEMSEDİĞİNİ GÖRÜN”

Söz konusu başlıkta şu ifadeler kullanıldı:

“Trendyol müşteri hizmetlerinin bir kısmı İzmir’de Webhelp şirketine bağlı ve çalışanlar olarak 6 aydan fazladır evden çalışıyoruz. herkesin evinde hasar olduğunu bildirmemize rağmen İstanbul’daki Trendyol tarafı çalışmamızı istiyor. Evinde bilgisayarı düşenler, duvarlarında kolonlarında sıkıntı olanlar durumlarını bildirdiler ama Trendyol tarafı bunu umursamadı ve yarın bizden sabah 9 akşam 18 arası çalışmamızı istiyor.

alışveriş yaptığınız sitenin çalışanlarını ne kadar önemsediğini görün istiyorum.”