Trendyol yaz kampanyası ve özel indirimleri devam ediyor

Yayın tarihi: 21 Haziran 2020 Pazar 6:19 pm - Güncelleme: 22 Haziran 2020 Pazartesi 6:25 pm

İç ve dış giyimden aksesuara, ev tekstil ürünlerinden kozmetik, elektronik ve market alışverişine kadar onlarca farklı kategoride oldukça geniş bir ürün çeşitliliği ortaya koyan Trendyol, özellikle dönem dönem sunduğu kampanyalarla internet üzerinden alışveriş yaparken fırsatları kovalamayı alışkanlık hâline getirmiş bireylerin en sık uğradığı adreslerden biri konumunda.

Trendyol, bu kez ise Yaz Kampanyası kapsamında “Çok Satanlar” başlığıyla bir araya getirdiği hemen her sektörden sayısız markanın en çok rağbet gören ürünlerini oldukça avantajlı fiyatlarla bizlere sunuyor. Az önce de bahsettiğimiz üzere oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Trendyol, bu kampanyayla birlikte sunduğu indirimleri tüm kategorilerine yaymayı başarmış durumda.

Kampanya kapsamında hangi markalar var?

Adının Yaz Kampanyası olmasından hareketle sizin de aklınıza gelecektir ki ilk ön plana çıkan markalar arasında öncelikle giyim sektörü bulunmakta. Bu bağlamda dikkat çeken büyük markalara örnek olarak Koton, De Facto ve elbette Trendyolmilla’yı verebiliriz. Bu ve daha birçok markanın ürünleri arasında mayo, bikini ve elbise gibi yazlık feminen ürünlere ek olarak şort, tişört, gömlek, ceket ve pantolon gibi hem erkeklere hem de kadınlara hitap eden çeşitler de bulunmakta.

Giyim ürünlerine ek olarak cep telefonu, bilgisayar, table ve çeşitli aksesuarlarında Apple, Xiaomi ve Huawei gibi dev markaların son model ürünlerine de büyük indirimlerle sahip olabileceksiniz. Ayrıca aksesuarlar da yine dünyaca ünlü markaların yer aldığı indirimli kategorilerden biri konumunda. Casio, Daniel Klein, Guess ve Fossil gibi önemli markaların saat modelleri veya Ray-Ban, Vogue, Osse markalarına ait gözlükler arasından seçim yapabilirsiniz. Büyük isimlerden bahsetmeye devam edebileceğimiz diğer kategorilerden bir diğeri de kozmetik ve kişisel bakım ürünleri olacaktır. Burada L’Oreal Paris, Maybelline ve Garnier gibi kadınların en çok tercih ettiği ve güvendiği markaların çeşitli makyaj ve bakım ürünleri oldukça uygun fiyatlarla karşınıza çıkacaktır.

Elbette tüm indirimler bu kategori ve markalarla sınırlı olmadığı gibi, geçerliliği devam eden kampanyalar da Yaz Kampanyasından ibaret değil ve Trendyol’un indirim kodlarını listeleyen siteler kampanya harici dönemlerde de indirimleri güncel olarak paylaşmaktalar. Markalar özelinde de birçok indirim fırsatı yer almakta. Bu kapsamda ise English Home ve Madame Coco gibi ev tekstil markalarının, Pierre Cardin, İpekyol ve Colin’s gibi ünlü giyim markalarının ve daha birçok kategoriden onlarca kaliteli ismin yer aldığı indirimler ile birlikte birçok ihtiyacınızı avantajlı fiyatlarla karşılayabilirsiniz.