Tren kazasına TCDD makinistinden tepki çeken yorum: Bendeki leş sayısı 16

Yayın tarihi: 5 Eylül 2021 Pazar 12:50 pm - Güncelleme: 5 Eylül 2021 Pazar 7:35 pm

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) makinisti M.A.K., Tekirdağ’da meydana gelen tren kazasına ilişkin iğrenç bir yorumda bulundu. M.AK., kaza haberinin altına “Bendeki leş sayısı 16,6 daha lazım iki takım kurmam için” yorumunu yaptı. TCDD, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, yük treninin hemzemin geçitte minibüse çarpması sonucu 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin TCDD’de görevli olan ve İzmir’de çalıştığı öğrenilen makinist M.A.K.’dan tepki çeken bir yorum geldi. TCDD makinisti, sosyal medyadan “Bendeki leş sayısı 16. 6 daha lazım iki takım daha kurmam için” diye yazdı.

Ergene ilçesine bağlı Velimeşe Mahallesi’nde, Cumartesi saat 08.00 sıralarında, Edirne’den Çerkezköy yönüne giden 13001 sefer sayılı yük treni, hemzemin geçitte Bilal Küllü’nün kullandığı 59 ADJ 755 plakalı fabrika servis minibüsüne çarptı. Trenin bir süre önünde sürüklediği minibüsteki 6 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı.

“6 DAHA LAZIM İKİ TAKIM KURMAM İÇİN”

Kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları da üzüntülerini dile getirirken, TCDD makinisti olan ve İzmir’de çalıştığı öğrenilen M.A.K.nin yaptığı yorum ise dikkat çekti. M.A.K. yaptığı yorumda, “Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için” ifadelerine yer verdi.

M.A.K. tarafından yapılan yorum şu şekilde:

Tekirdağ’da yük treni minibüse çarptı: 6 ölü