Trafikte tartıştığı üç kişiyi falçata ile yaralayan sürücü: Doğrarım

Yayın tarihi: 27 Haziran 2022 Pazartesi 12:55 pm - Güncelleme: 27 Haziran 2022 Pazartesi 12:55 pm

Sakarya Adapazarı’nda kamyonet sürücü E.G, yol verme tartışması yaşadığı otomobilden inen üç kişiyi falçatayla yaraladı. E.G, “Sol şeritte önümü kestiniz. Doğrarım. Arabamı parçalarsan ben de seni bıçaklarım” dedi. Birbirlerinden şikayetçi olan kişiler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Olay, dün Adapazarı-Karasu yolunda Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Adapazarı yönüne giden otomobil sürücüsü, trafikte yol verme tartışması yaşadığı kamyonetin sürücüsü E.G.’nin önünü keserek durdurdu. Araçtan inenlerin üzerine gelmesine sinirlenen E.G., falçatayı kamyonetin camından sallayarak 3 kişiyi yaraladı.

“ARABAMI PARÇALARSAN BEN DE SENİ BIÇAKLARIM”

Bu anlar ise yaralanan kişilerin yakınları tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde E.G.’nin, “Sol şeritte önümü kestiniz. Doğrarım. Arabamı parçaladınız. Arabamı parçalarsan ben de seni bıçaklarım” dediği duyulurken, karşı taraftan bir kişinin kolundan, bir kişinin de göğsünden yaralandığı, kamyonet sürücüsünün ise telefonla polisi aradığı görüldü.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDILAR

Kamyonet sürücüsü E.G., olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Yaralanan İ.M., F.A. ve G.A. ise hastanedeki tedavilerinin ardından emniyete getirildi. Birbirlerinden şikayetçi olmalarıyla ifadeleri alınan 4 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kuyumcunun bacaklarından vurup yarım kilo altınını çaldılar