Trafikte dehşet! Hamile kadın vuruldu, eşi sopayla darp edildi

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2019 Cuma 8:42 am - Güncelleme: 30 Ağustos 2019 Cuma 8:42 am

Karaman’da trafikte tartıştıkları kişilerce silahla yaralanan hamile kadın ve sopayla darp edilen eşi hastaneye kaldırıldı. Skandal sonrası şüpheliler T.Ş. ve M.Ş. tabanca ve sopayla birlikte jandarma ekiplerine teslim oldu.

Karaman’da hasarlı trafik kazası sonrası çıkan kavgada hamile bir kadının silahla yaralandı, eşi de darbedildi.

Alınan bilgiye göre, 70 BG 740 plakalı otomobiliyle merkeze bağlı Osmaniye köyünden Ayrancı ilçesine giden A.K’nin (33) aracı Çoğlu köyü civarında arıza yaptı. A.K. geriye doğru manevra yaparken T.Ş. (19) idaresindeki 70 DV 830 plakalı otomobille çarpıştı.

Kaza sonrası otomobilden inen T.Ş. ve yanındaki kardeşi 16 yaşındaki M.Ş, A.K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası otomobildeki silahını alan M.Ş, A.K’nin hamile olduğu öğrenilen eşi H.K’yi elinden yaraladığı, T.Ş’nin de sopayla A.K’yi darbettiği ileri sürüldü. Yaralılar, Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay sonrası T.Ş. ve M.Ş, olayda kullanılan tabanca ve sopayı jandarma ekiplerine teslim etti. Şüpheliler gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, Karaman Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan M.Ş. tutuklandı, T.Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Pes dedirten olay! Şehir magandaları hamile kadının bulunduğu aracı durdurup…

“TELAŞLA ÇOCUĞUMUN ÜSTÜNE KAPANDIM”

Hamile H.K, olayın şokuyla ne yaptığını bilmediğini belirterek, arabanın ön koltuğunda otururken karşısındaki bir çocuğun elinde tabanca gördüğünü söyledi.

H.K. şunları dile getirdi:

“Arka koltukta oturan çocuğuma zarar gelmesin diye elimi kaldırdım. O sırada kurşun elime gelmiş ve farkında değildim. Telaşla çocuğumun üstüne kapandım. Her taraf kan olmuştu, yaralandığımı o zaman anladım. Hastanede de tedavimiz yapıldı ama hamile olduğum için bebeğime zarar gelmesin diye röntgen çektiremedim.

Bebeğime bir zarar gelip gelmediğini bilmiyorum. Şu an için evdeyiz, çok korktuk.”

“EŞİMİN YARALANDIĞINI SONRADAN ÖĞRENDİM”

H.K’nin eşi A.K. de eşinin memleketine gitmek için yola çıktıklarını ve araçlarının arızalandığını dile getirdi.

A.K, “Geri dönmek isterken başka bir araç arabamıza çarptı. Biz olayın şokunu yaşarken karşı arabadan iki kişi indi ve biri sopayla bana vurmaya başladı. O sırada bir kurşun sesi duydum ve ne olduğunu bilemedim. Eşimin yaralandığını sonradan öğrendim. Arabanın arkasında da 11 yaşındaki çocuğum vardı.” şeklinde konuştu.