Trabzonspor’un şampiyonluk belgeselinin yayın tarihi ertelendi

Yayın tarihi: 3 Ağustos 2023 Perşembe 4:34 pm - Güncelleme: 3 Ağustos 2023 Perşembe 4:34 pm

Trabzonspor’un şampiyonluğunu konu alan “İnadıyla Şampiyon” isimli belgeselin gösterimi 15 Eylül’e ertelendi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın 4 Ağustos’ta Trabzon’da yapılacağını söylediği “İnadına Şampiyon” isimli belgeselin gösterimi ertelendi. 2021-2022 sezonundaki şampiyonluğun konu edindiği belgesel, tüm Türkiye’de ve Avrupa’daki yayın tarihi olan 15 Eylül 2023’e ertelendi.

Bordo mavililerin sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, “Trabzonsporumuzun 2021-2022 sezonu şampiyonluğunu konu alan “İnadıyla Şampiyon” belgeselinin 4 Ağustos 2023 tarihinde Trabzon’da yapılacak gösterimi, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da aynı anda yayınlanacağı tarih olan 15 Eylül 2023’e ertelenmiştir” ifadelerine yer verildi.

EFSANELER YER ALIYOR

Trabzonspor’un kuruluş öyküsü, tarihi ve eski şampiyonluklarının da anlatıldığı belgeselde, bordo mavili takımın son şampiyon başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün yeni başkanı Ertuğrul Doğan, Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz, eski başkanlardan Nizamettin Algan, takımın zorlu başarı yolculuklarını kendi pencerelerinden anlatıyor.

Bordo mavili takımın efsane futbolculardan Ali Kemal Denizci, Turgay Semercioğlu ve Necati Özçağlayan’ın şampiyonluk anıları, eski futbolculardan Tolga Zengin ve Hami Mandıralı’nın kaçırılan şampiyonluk anlatıları, efsane oyunculardan Hüseyin Tok, Güngör Şahinkaya ve Serdar Bali’nin anıları da belgeselde yer alıyor.

Trabzonspor’da burnu kırılan Filip Benkovic takıma döndü