Trabzonspor’un eski teknik direktöründen yıllar sonra gelen İmamoğlu itirafı!

Yayın tarihi: 23 Mayıs 2020 Cumartesi 6:35 pm - Güncelleme: 23 Mayıs 2020 Cumartesi 6:37 pm

Trabzonspor’da altyapıda ve A takımda kulübün efsane isimlerinden olan Sadi Tekelioğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu. Tekelioğlu futbol oynadığı dönemde İmamoğlu’nu beğenmeyip takımına transfer etmediğini söyledi

Trabzonspor’un efsane isimlerinden olan Sadi Tekelioğlu, koronavirüs salgını nedeniyle Türk futbolunda oluşan sorunları değerlendirirken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla ilgili ilginç bir anısını da aktardı.

İYİ Partili isim koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Ekrem İmamoğlu’nu Akçaabat Yıldızspor’da oynarken beğenmediğini ve Trabzonspor’a transfer etmediğini söyleyen Tekelioğlu, İBB Başkanı’nın yıllar sonra kendisine bu konu nedeniyle takıldığını ifade etti.

‘TAKIMA ALMADIM BAŞKAN SEÇİLDİ’

“Trabzonspor’da çalıştığım dönemde kaleci sıkıntısı yaşıyoruz. Akçaabat Yıldızspor’da dönemin teknik direktörü Kenan Kaba’ya ‘Elinde kaleci var mı?’ diye sordum. ‘Var’ dedi. Kaleci adayımız top ağlara gidiyor, ondan sonra atlıyor. Beğenmedim. Almadığım o kaleci, önce Beylikdüzü ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Ekrem İmamoğlu, 2 yıl önce görüştüğümüzde ‘Benim futbol hayatımla oynadın’ diye takıldı.”

Gazeteci’den Trump’a sert sözler: Donald, kindar ve iğrençsin!