Trabzonspor’la anlaşan Ozan Tufan 3 Temmuz paylaşımlarını sildi

Yayın tarihi: 24 Haziran 2024 Pazartesi 11:58 am - Güncelleme: 24 Haziran 2024 Pazartesi 12:16 pm

Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’den ayrılarak Trabzonspor‘la anlaşan Ozan Tufan, 3 Temmuz paylaşımlarını sildi.

Trabzonspor Ozan Tufan dahil 5 futbolcuyla görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi. Bir dönem Fenerbahçe’de top koşturan ve daha sonra Hull City’ye transfer olan Ozan Tufan, Trabzonspor ile anlaşırken 3 Temmuz FETÖ kumpası ile ilgili paylaşımlarını sildiği ortaya çıktı.

Tufan, Instagram’da öne çıkarılanlar kısmından da Fenerbahçe’ye ait paylaşımları da sildi. Sarı-lacivertli taraftarlar Ozan Tufan’a bu hamlesine tepki gösterdi.

’23 MART DOĞUM GÜNÜM’ DEMİŞTİ

Bir YouTube kanalına röportaj veren Ozan Tufan, Fenerbahçe’de kadro dışı kaldığı günü yaşamı boyunca unutmayacağını söylemişti. Ozan Tufan, “23 Mart benim doğum günüm. O gün bir telefon aldım. Fenerbahçeli bir yönetici beni aradı. Heyecanlandım; herhalde doğum günümü kutlamak için arıyor’ dedim kendi kendime. Bana, ‘Seni kadro dışı bıraktık. Artık takımla ilişiğin kesildi’ dedi. Başımdan sanki kaynar sular boşaldı. Dünyam karardı. Bu anı yaşamım boyunca hiç unutamayacağım. Bana bunları yaşatanlar ömrün boyunca hep gözümün önünde olacak.” demişti.

Ozan Tufan,

Trabzonspor’dan beş transfer birden!

Kaynak: HABER MERKEZİ