Trabzonspor’da KAP’a transfer bildirimi!

Yayın tarihi: 3 Ocak 2020 Cuma 2:44 pm - Güncelleme: 3 Ocak 2020 Cuma 4:16 pm

Bordo mavililer, Badou Ndiaye’nin kiralamak için Stoke City ile görüşmelere başlandığını kamuoyuna duyurdu. Trabzonspor tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, “Stoke City kulübünün profesyonel oyuncusu Papa Alioune Ndiaye’nin, sezon sonuna kadar kulübümüze geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır” ifadesinde bulunuldu.

Trabzonspor, İngiltere Championship ekiplerinden Stoke City forması giyen Badou Ndiaye’nin transferi konusunda görüşmelerin başladığını KAP’a bildirdi. Bordo mavili takım tarafından KAP’a yapılan açıklamada, “İngiltere’nin Stoke City kulübünün profesyonel oyuncusu Papa Alioune Ndiaye’nin, sezon sonuna kadar kulübümüze geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla.” ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor’dan Ndiaye sonrası Marcelo sürprizi!

FORMALI FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI

Senegalli futbolcu, yeni yıla girerken Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Trabzonspor forması giydiği fotoğrafına yer vermiş ve “Yeni yıl sürprizi” ifadesini kullanmıştı. Türkiye kariyerinde Osmanlıspor ve Galatasaray’da forma giyen orta saha oyuncusu, daha sonra İngiliz takımı Stoke City’ye transfer olmuştu. Badou Ndiaye’nin 4 Ocak’ta bordo-mavili takımın Antalya’da başlayacak kampına katılacağı ifade ediliyor.