Trabzonspor Hatayspor’u tek golle yendi

Yayın tarihi: 12 Ağustos 2022 Cuma 11:11 pm - Güncelleme: 12 Ağustos 2022 Cuma 11:14 pm

Son şampiyon Trabzonspor Süper Lig’in ikinci haftasında Hatayspor’u konuk etti. Mücadele Trabzonspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Sezona Süper Kupa zaferiyle başlayan Trabzonspor , ligin ilk hafta maçını da Olimpiyat Stadı’nda İstanbulspor’la oynamış ve 2-0’lık skorla galibiyete uzanmıştı. Trabzonspor, taraftarının karşısına çıktı, 3.5 ay sonra Akyazı’da sevenleriyle buluştu. Karadeniz ekibi, kozlarını paylaştığı Hatayspor karşısında oldukça zorlandı. 16 Ağustos’ta Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Danimarka ekibi Kopenhag’la çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Fırtına, öncesinde Bordo-Beyazlılar’ı devirmeyi planlıyordu. İlk yarıda Trabzonspor’un pozisyon anlamında üstünlük sağladığı ancak topun daha çok Akdeniz ekibinde olduğu bir 45 dakika izlesek de gol sesi çıkmamıştı.

VİSCA’NIN KOLU KIRILDI

Edin Visca’nın 40. dakikada kolunun kırılmasıyla da Akyazı’da moraller bozuldu. 70’inci dakikada Abdülkadir Ömür’ün attığı golle Trabzonspor 1-0 öne geçti. Bu dakikanın ardından maçta başka gol olmayınca karşılaşma 1-0 sona erdi ve Bordo-Mavililer 2’de 2’yle yoluna devam etti.

Trabzonsporlu Visca’nın kolu kırıldı!