Asistler Galatasaray’dan goller Trabzon’dan

Yayın tarihi: 23 Ocak 2022 Pazar 9:02 pm - Güncelleme: 23 Ocak 2022 Pazar 9:38 pm

11 haftada sadece 1 defa kazanan ve düşme hattıyla arasında 3 puan kalan Galatasaray, lider Trabzonspor’u sahasında konuk etti. Galatasaray ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen son dakikalarda Trabzonspor’un attığı iki golle mağlup oldu. Maç 1-2 sona erdi.

Son 11 haftada sadece 1 kez kazanan, 3 maçtır kaybeden Domenec Torrent yönetimindeki Galatasaray, Trabzonspor karşısında şoku yaşadı! 31’de Alexandru Cicaldau’nun golüyle 1-0 öne geçen Aslan, 84’te Anastasios Bakasetas’ın golüne engel olamadı, 90’da ise Taylan’ın büyük hatasında Visca cezayı kesti, fişi çekti: 1-2. Domenec Torrent’le çıktığı 3. maçından da puan alamayan Aslan’ın düşme hattıyla puan farkı 3’e inerken, lider Trabzonspor da 2 hafta sonra 3 puan sevinci yaşadı.

Karşılaşma tempolu başladı, iki takım da ilk bölümde pozisyonlar yakaladı. Daha sonra Sarı-Kırmızılılar ev sahibi olmanın avantajıyla baskılarını artırdı ve aradığı golü 31. dakikada buldu. Denswill’in müdahalesiyle Kerem Aktürkoğlu yerde kaldı, VAR’a giden hakem Atilla Karaoğlan penaltı noktasını gösterdi. Meşin yuvarlağın başına geçen Alexandru Cicaldau hata yapmadı, Uğurcan Çakır’la topu farklı köşelere gönderdi ve Aslan’ı 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra ilk yarının son 15 dakikalık bölümünde de Cim Bom’un baskısı vardı ancak ilk 45’ten başka gol sesi çıkmadı. İkinci devrede Trabzonspor atakları çoğaldı, oyun Galatasaray yarı sahasına yıkıldı. Cornelius ve Ahmet Can’la gole çok yaklaşan Fırtına 84’te beraberliği Bakasetas’la yakaladı. Tam maç bu skorla bitti denirken, 90’da sahneye Edin Visca çıktı ve Trabzonspor’a galibiyeti getirdi.

Bu sonuçla Domenec Torrent’le çıktığı 3. maçından da puan alamayan Aslan’ın düşme hattıyla puan farkı 3’e inerken, lider Trabzonspor da 2 hafta sonra 3 puan sevinci yaşadı.