Trabzonspor – Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte muhtemel 11’ler

Yayın tarihi: 3 Mart 2020 Salı 5:28 pm - Güncelleme: 3 Mart 2020 Salı 5:28 pm

 Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde, Trabzonspor ile Fenerbahçe bu akşam karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe’yle yolları ayrılan Ersun Yanal, sarı-lacivertli takımın başında son kez sahaya çıkacak.

Zıraat Türkiye Kupası’nda Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde bu akşam saat 20:30’da oynanacak Trabzonspor’la Fenerbahçe arasındaki yarı final ilk maçını ATV naklen ekrana getirecek.

Trabzonspor – Fenerbahçe muhtemel 11’ler…

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Costa, Campi, Novak, A.Parmak, Ndiaye, Ekuban, Sosa, Nwakaeme, Sörloth

Fenerbahçe: Altay, İsla, Serdar, Falette, Hasan Ali, Gustavo, Ozan, Deniz, Kruse, M.Ekici, Muriç

Ziraat Türkiye Kupası’na 4. turdan katılan Fenerbahçe, sırasıyla Tarsus İdman Yurdu, İstanbulspor, Hes Kablo Kayserispor ve GMG Kırklarelispor’u eleyerek yarı finale geldi. Fenerbahçe, Trabzon’dan İstanbul’a avantajlı bir skorla dönerek adını finale yazdırmayı hedefliyor. İki takım bu sezon ligde 2 kez karşı karşıya geldi. Kadıköy’deki maç 1-1 beraberlikle, Trabzon’daki mücadele ise bordo-mavililerin 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe’de 2 eksik

Fanatik haberine göre, Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanına 2 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı süren Garry Rodrigues ile Emre Belözoğlu, Trabzonspor’a karşı forma giyemeyecek.

Ersun Yanal son maçına çıkacak

Fenerbahçe’de ikinci Ersun Yanal dönemi Trabzonspor maçıyla kapanacak. Görevinden istifa eden deneyimli teknik adam, Trabzonspor mücadelesiyle sarı lacivertli takımdaki son maçına çıkacak.

 

UEFA’dan koronavirüs için yeni takvim

 

TFF’den Galatasaray teklifine ret!