Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: 1996 ve 2011’deki senaryonun aynısı uygulanmaya başlandı

Yayın tarihi: 27 Ocak 2020 Pazartesi 10:51 am - Güncelleme: 27 Ocak 2020 Pazartesi 10:51 am

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, canlı yayına bağlanarak Fenerbahçe’nin yaptığı paylaşımla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Fenerbahçe’nin yaptığı yazılı paylaşıma ve Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek‘in yaptığı açıklamalara canlı yayına bağlanarak cevap verdi.

TFF ve Trabzonspor’a tepkiler çığ gibi büyüyor! ‘Trabzonspor gelmek istemiyor diye maç mı ertelenir?’

‘Maçın ertelenmesi yönünde TFF’den bir talebimiz olmamıştır’

“Dün öğlen saatlerinde TFF tarafından arandım. Mevcut şartlar altında bizim maçı ertelemek istediklerini söylediler. Daha sonra ben Adil Gevrek’in ne düşündüğünü sordum. Onlar da aynı görüşte dediler. Hocayla konuşayım o zaman dedim size geri döneyim”

“Hoca ile konuştum. ‘Bizim için fark etmez. Pazartesi de oynarız, bu şartlar altında ne karar verilirse oynarız’ dedi. Biz her şart altında oynatılsın ya da oynatılmasın her kararı kabul ettik.”

“Bizim asla ve asla bu maçın ertelenmesi yönünde TFF’den bir talebimiz olmamıştır. Adil Gevrek bizi bu maçın erteletilmesi yönünde itham ediyorsa bu çok ciddi ithamdır ve bunu ispata etmeye mecburdur.”

‘1996 ve 2011’deki senaryonun aynısı uygulanmaya başlanmıştır’

“Bakın haftaya Trabzonspor-Fenerbahçe maçı var. Geldiğimizden beri hiçbir kulübün adını ağzımıza almamaya özen gösterdik. 1996 ve 2011’deki senaryonun aynısı uygulanmaya başlanmıştır. Biz bu senaryoya uymadığımız sürece hedeflerine ulaşamayacaklar. Trabzonspor korktu diye algı var. Biz neden korkalım. Biz çıkıp oynamaya hazırdık. Bakın haftaya Trabzonspor – Fenerbahçe maçı var. Geldiğimizden beri hiçbir kulübün adını almamaya özen gösterdik. Tüm yönetimden ricam var bu konuda. Herkes de sağ olsun riayet etmiştir. Takım da öyle…”

“Bir kulübün başkanı ısrarla son 3 haftadır bizi kendi yazdıkları senaryonun içine çekmeye çalışıyor.  Taraftara sesleniyorum, bu tiyatronun parçası olmayın!”

‘Lanet olsun öyle 3 puana!’

“Adil gevrek Trabzonspor’u itham ettiği durumu ispat etmek zorundadır. Yoksa bu oluşan infialin olası tatsız sonuçlarının en büyük sorumlusu olur. Malatya bizim canımız. Gittik 5 de yedik, gittik galip de geldik. Böyle olmaz. Bu kabul edilemez.”

“Göçük altında kalan bir insandan daha mı önemli 3 puan almak? Lanet olsun öyle 3 puana! Bu mu bütün derdiniz! Bir üç puan mı. Bu mudur insanlık!”

‘Bu açıklamaları yapmaktan hicap duyuyorum’

“Yönetime geldiğimizden beri dedik ki kimse ile muhatap olmayacağız. Ancak biz böyle dedikçe birileri rahatsız oldu galiba ve bizi kavga ortamına çekmeye çalışıyorlar. Şu anda bu kanala bağlanıp size bu açıklamaları yapmaktan hicap duyuyorum.”

“İnsanlar orada can derdine düşmüşler, şurada konuşulan konulara bakın. Kadroda o olmazmış da bunun kart sorunu varmış da… Bu kadroda 38 tane oyuncu var . O oynamaz öteki oynar. Ayıptır! İnsanlar herkesi, hepimizi ayıplıyor şu anda.”

Spor dünyası yasta! Efsane basketbolcu Kobe Bryant, hayatını kaybetti…