Trabzonlu Asiye nineden örnek ‘tank palet’ yorumu: Benim baltam var, siz ne yapacaksınız?

Yayın tarihi: 11 Mart 2019 Pazartesi 10:54 pm - Güncelleme: 11 Mart 2019 Pazartesi 10:56 pm

Kendine sorulan soruları cevaplayan Trabzonlu Asiye nine, tank palet fabrikasının satılmasına tepki göstererek, “Benim ekin kazmam var baltam var, şehirdekilerin neyi var? Kendini ne ile savunacak” dedi.

Asiye nine izlenecek televizyon kanalı kalmadı diyerek yandaş medyayı şöyle eleştirdi: “Onların televizyonunda yandaş olduk, terörist olduk… Ben isterdim ki Cumhurbaşkanımız herkesin Cumhurbaşkanı olsun. Bu bizi çok yordu. Benim gördüğüm kadarıyla teröristlerin hepsi onların masalarındaydı. Şimdi ona buna çamur atmakla bu işler olmaz. Ben isterimki devlet güçlü olsun. Atatürk’ün yaptığı tüm fabrikalar satıldı, özelleştirme ne diye merak ettim meğer satılma demekmiş. Benim ekin kazmam var baltam var, şehirdekilerin neyi var? ”

Meral Akşener’e yöneltilen tehditlerle ilgili ise, “Demek ki bizde ne hakim var ne savcı var savunacak kimsem yok. Kendisini hiç tanımam beni de yanına atabilirler” dedi.

Asiye nine seçim öncesi siyasetçiler arasında yaşanan gerilimi ise şöyle eleştirdi: “Kavga dövüş kavga dövüş bizim halimizi soran yok, çiftçilik bitti. Benim lahanam var sığırım var şehirdeki insanlar ne yeyip içiyor. Süleyman Soylu’ya da çok üzülüyorum. Trabzonlu olduğum için üzülüyorum. Biz Trabzonlu olduğumuz için Rizeliler bizi sevmez. İstanbul’dan gelmişler bize Fenerbahçe forması veriyorlar…”