Trabzon’da saldırıya uğrayan İsmail Kartal’ın oğlundan kötü haber!

Yayın tarihi: 19 Mart 2024 Salı 11:21 am - Güncelleme: 19 Mart 2024 Salı 11:22 am

Haber: TELE1 Spor Servisi

Süper Lig’de oynanan Trabzonspor maçının ardından saldırıya uğrayan Fenerbahçe kafilesinde, İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal’ın da darp edildiği öğrenilmişti. Kartal’ın kafasında ezik ve kaburgasında çatlak olduğu öğrenildi. Öte yandan kafasına aldığı darbe esnasında ‘şiddetli kafa travması’ yaşadığı da ifade edildi.

Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzon deplasmanında 3-2’lik galibiyetin ardından saldırıya uğrayan Fenerbahçe’de, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal’dan kötü haber geldi.

Kartal’ın son durumuna ilişkin bilgiyi gazeteci Yağız Sabuncuoğlu açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sabuncuoğlu, Kartal’ın kafasında darbeye bağlı ezik ve kaburgasında çatlak olduğunu belirtti.

ŞİDDETLİ KAFA TRAVMASI YAŞADI

Emre Kartal’ın kafasına aldığı darbe esnasında ‘şiddetli kafa travması’ yaşadığı da ifade edildi.

Sabuncuoğlu şunları söyledi:

“İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal’ın kafasında alınan darbeden dolayı ezik var. Kaburgasında çatlak ve ağrı bulunuyor. Kafasına yediği darbe esnasında ‘şiddetli kafa travması’ yaşadı.”

İSMAİL KARTAL MAÇ SONRASI TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

İsmail Kartal, Trabzonspor maçının ardından yaptığı basın açıklamasında şunları söylemişti:

-Nolduysa ikinci yarı bir tribün saldırısına uğradık. Bana kafama ve vücuduma gelen maddeler… Biz futbola hizmet etmek isteyen insanlarız. Ben provoke etmedim, sahanın içinde kaldım. Şişeleri topladım. Hafif omzumda şiş var bunlar önemli değil, biz sokakta yetişmiş kendini bilen insanlarız. İçeride birkaç antrenörün dudağı şiş, çenesi şiş. Oğlumun kafası şiş, çocuğa vurmuşlar burada. Nasıl olacak, nasıl düzelteceğiz bu işleri?

Ali Koç gemileri yaktı: Gerekirse bir alt lige düşeriz, kulübün başkanı olarak devam edeceğim

-Burada kanatlarda özellikle, bekler ve kanat oyuncularımın tribünden gelen yoğun maddelerden dolayı hareket edemedik. Oyunumuz durdu, bozuldu. 60. dakikada benim oyuncumun kafasına madde geldi. Hakemin maçı iptal etmesi gerekirdi. Hakem maalesef maçı iptal ettirmedi, bu şartlarda devam ettirdi.

Fenerbahçeli futbolculara saldıran Egemen Korkmaz’dan bir garip savunma

Emre Kartal, Fenerbahçe, İsmail Kartal, Yağız Sabuncuoğlu

Kaynak: HABER MERKEZİ