Trabzon’da saldırıya uğrayan Fenerbahçe İstanbul’da böyle karşılandı

Yayın tarihi: 18 Mart 2024 Pazartesi 12:00 pm - Güncelleme: 18 Mart 2024 Pazartesi 12:00 pm

TELE1 Spor Servisi

Trabzon’da saldırıya uğrayan Fenerbahçe kafilesi, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı. Yüzlerce taraftar, futbolculara ve teknik heyete tezahüratlarla destek verdi.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Sarı lacivertli futbolcular ve teknik ekip, galibiyeti kutladığı esnada Trabzonsporlu futbolcuların saldırısına uğradı. Yeşil saha üzerinde köşe direğinin sivri ucu ve kesici aletlerle futbolculara koşan saldırganlar ile futbolcular arasında arbede yaşandı.

Fenerbahçe, saldırı karşısında tünele doğru yönelirken, sahadaki güvenlik önlemlerinin yetersizliği Türkiye’nin gündemine oturdu.

Sarı lacivertli ekip, karşılaşmanın sona ermesinden tam 3 saat sonra yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde stattan ayrılabildi.

Saat 04.30 sularında İstanbul’a inen takım için taraftarlar coşkulu bir karşılama hazırladı. Sabiha Gökçen Havalimanı’na saatler öncesinde gelerek takımını bekleyen yüzlerce taraftar, saldırıya uğrayan futbolcuları tezahüratlarla karşıladı.

Taraftarlara seslenen Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, “Gecenin bu saatinde buraya geldiğiniz için sağ olun. Fenerbahçe arması sizlerin ve bizlerin olduğu hiçbir yerde düşmeyecektir. Ben bu takımla gurur duyuyorum. Sizler de sağ olun var olun” ifadelerini kullandı.

Taraftarlar, Yandaş’ın açıklamasının ardından “Fener’le kimse başa çıkamaz” tezahüratlarıyla oyunculara destek oldu.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili 12 gözaltı

Kaynak: HABER MERKEZİ