Tosuncuk’un reklam yüzü AKP’li belediyeden çıktı

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 3:54 pm - Güncelleme: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 3:55 pm

Çiftlik Bank’ın reklam yüzü olan Mehmet Çevik, geçen ay AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kuracağı Şehir Tiyatroları’nın seçmelerinde jüri üyesi olarak görev yaptığı ortaya çıktı.

Çiftlik Bank’ın adlı dolandırıcılık yönteminin başındaki “tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın, Türkiye’ye getirildi. Aydın’ın ülkeye getirilmesiyle birlikte Çiftlik Bank yeniden konuşulmaya başlandı.

Mehmet Aydın’ın Çiftlik Bank’ta beraber iş yaptığı isimler de tartışma konusu. O isimlerden birisi Aydın’la birçok kez yan yana gelen ve Çiftlik Bank’ın reklamlarında oynayan oyuncu Mehmet Çevik’ti.

Fatih Altaylı’dan ‘Tosuncuk neden döndü?’ sorusuna yanıt

AKP’Lİ BELEDİYENİN JÜRİSİ OLDU

Çevik, Çiftlik Bank skandalının ortaya çıkmasının ardından TRT’de yayımlanan dizide rol almıştı.

Çiftlik Bank’ın reklam yüzü olan Çevik, geçen ay AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kuracağı Şehir Tiyatroları’nın seçmelerinde jüri üyesi olarak görev yaptı.

“TİYATRONUN BAŞINA GEÇECEK” İDDİASI

Gaziantep’in Şahinbey Belediyesi CHP’li Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, Mehmet Çevik’in Şehir Tiyatroları’nın başına geçirileceği iddiasını dillendirdi.

Kalkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Mehmet Bey’in de içinde olduğu Jüri Gaziantep’teki sahne, şan, dans alanlarında yeteneklilerin belirlenmesini yapmışlar. Mehmet Bey’in şehir tiyatrolarının başına geçtiği konuşuluyor. Doğruysa; kendisine görevinde üstün başarılar diliyorum. Bu ismi şehrimize kazandıranları kutluyorum.”