Torununa hediye olarak aldığı eğitici kaktüs ‘küfürbaz ve kokainman’mış

Yayın tarihi: 1 Aralık 2021 Çarşamba 6:42 pm - Güncelleme: 1 Aralık 2021 Çarşamba 6:42 pm

Kanada’da torununa oyuncak olarak satın aldığı kaktüsün kokainle ilgili Lehçe bir şarkı söylediğini fark eden bir büyükanne şok geçirdi. Oyuncağın satışı durduruldu.

Kanada’da 15 aylık torununa eğitici oyuncak alan bir büyükanne, dans eden kaktüsün kokain kullanımına dair küfürler edip şarkı söylemeye başlamasıyla şoke oldu. Şikayet üzerine söz konusu oyuncağın internet sitesindeki satışı durduruldu.

“TORUNUM İÇİN SİPARİŞ ETTİM”

Kanada’nın Ontario kentinde yaşayan Ania Tanner, Walmart alışveriş sitesinden 15 aylık küçük torunu için eğitici olduğunu düşündüğü küçük, yeşil renkli, İngilizce, İspanyolca ve Lehçe (Polonya dili) şarkı söylerken aynı anda ritim tutturabilen kaktüs şeklinde bir oyuncak satın aldı. Sputnik’in aktardığına göre, aslen Polonyalı olan büyükanne, 26 dolar ödeyerek satın aldığı oyuncağı kutusundan çıkartıp çalıştırmaya başladığı anda büyük bir şaşkınlık yaşadı. Büyükanne, kaktüsün kokain, uyuşturucu kullanımı, intihar, depresyon ve küfürlü sözler içeren rap şarkı söylediğini anlattı. CTV News’e konuşan Tanner, “Bu oyuncak küfür ediyor ve kokainden söz ediyor. Torunum için sipariş ettiğim şey bu değildi” eleştirisi yaptı.