Torrent’ten Arda Turan yanıtı!

Yayın tarihi: 16 Mart 2022 Çarşamba 12:22 pm - Güncelleme: 16 Mart 2022 Çarşamba 12:22 pm

Galatasaray’ın teknik direktörü Domenec Torrent, Barcelona ile oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu rövanş mücadelesi öncesi düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

İspanyol teknik adam zorlu bir fikstürden geçtiklerini belirterek, “Eğer Beşiktaş’a karşı kaybetmiş olsaydık ‘Daha iyi bir takımla onlara karşı neden çıkmadınız’ diye bana sorardınız. Normal bir hafta değildi oyuncular için, dolayısıyla o maçta da yorgunlardı.” ifadelerini kullandı. Ayrıca Torrent, Arda Turan’ın sakatlığından dolayı kadroda yer almadığını belirtti.

Galatasaray ‘ın teknik direktörü Domenec Torrent, Barcelona ile oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu rövanş mücadelesi öncesi düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Torrent: Takımı ben kurmadım!

 

İspanyol teknik adamın açıklamaları şu şekilde:

” Beşiktaş maçı bizim için çok önemliydi. Benim için bir maçı kazanmanın en iyi yolu, bir önceki maçı kazanmaktır ve bu Beşiktaş maçıydı. Eğer Beşiktaş’a karşı kaybetmiş olsaydık ‘Daha iyi bir takımla onlara karşı neden çıkmadınız’ diye bana sorardınız. Normal bir hafta değildi oyuncular için, dolayısıyla o maçta da yorgunlardı.”

“Oyuncular fizik olarak çok çalıştılar, çok büyük efor harcadılar. Perşembe günü de 90 dakika mücadele etmek için çalışıyoruz. Barcelona’dan sonra da iki gün içinde hem yolculuk yapacağız, hem de maça çıkacağız. Ne varsa o, değiştirebileceğimiz bir durum yok.”