Toplantı sonrası Karamollaoğlu’ndan Millet İttifakı liderlerine teşekkür

Yayın tarihi: 4 Mart 2023 Cumartesi 11:53 pm - Güncelleme: 4 Mart 2023 Cumartesi 11:53 pm

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde; ilk kez İYİ Parti Lideri Meral Akşener olmadan düzenlenen Millet İttifakı toplantısının ardından Millet İttifakı liderlerine teşekkür mesajı yayınladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarının ardından Millet İttifakı’nın beş lideri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Saadet Partisi Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Toplantının ardından bir ‘ortak açıklama’ yayınlanırken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan “Aynı inanç ve kararlılıkla yürüyüşümüz sürüyor” mesajı geldi.

Ev sahibi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan da toplantının ardından sosyal medya paylaşımı geldi. Karamollaoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“İlk günkü ilke ve hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürdüğümüz değerli genel başkanların her birine teşekkür ediyorum.”

Millet İttifakı’ndan ortak açıklama: Yolumuza devam edeceğiz

Kılıçdaroğlu’ndan toplantı sonrası ilk açıklama: Aynı inanç ve kararlılıkla yürüyüşümüz sürüyor