Toplanan paraların nereye gittiğini soran kadın, imamın sopalı saldırısına uğradı

Yayın tarihi: 26 Nisan 2023 Çarşamba 11:18 am - Güncelleme: 26 Nisan 2023 Çarşamba 11:18 am

KÖYLÜLER KURTARDI

Sol Haber'in haberine göre; herhangi bir art niyetinin olmadığını ve gerçekten ses sisteminin alınıp alınamadığını, sorunun çözülüp çözülemediğini merak ederek soru sorduğunu ifade eden Gülfikar Çoban, köy imamı Necdet K'nin kendisini sopayla dövdüğünü ifade ediyor. Köy çeşmesine gelen köylülerin de konuya tanık oldukları saldırıyı Gülfikar Hanım şu sözlerle anlatıyor:

"Köy imamına sordum 'ses sistemini alabildiniz mi' diye. Orada bana bağırdı direkt. Hakaret etti ve üstüme yürüdü. Bana küfürler etti köy imamı, yumrukla sopayla beni dövdü. Ağza alınmayacak hakaretler etti. Ben bu hale geldikten sonra komşular ayırdı bizi. Sonrasında hemen karakola ve savcılığa gittim. Sonrasında da rapor için hastaneye gittim. Burnumda kırık olduğunu gördüler. Kırılan burnumdan ötürü ameliyat oldum"

ŞİKAYETÇİ OLDU

Yaşadığı olaydan dolayı yaralanan ve burnu kırılan Gülfikar Çoban imamdan şikayetçi oldu. Yaşananları şahit olan köylüler, şiddet gören Gülfikar Çoban ve avukatları sürecin takipçisi olacaklarını ifade ediyor ve adaletin yerini bulmasını talep ediyor." />

Ardahan Balıkçılar köyünde, Gülfikar Çoban, camiye ses sistemi için toplanan paralarını sorduğu imam Necdet K’nin küfürlü sopalı saldırısına uğradı. Hastanelik olan kadını, köylüler kurtardı.

Balıkçılar Köyü’nde imamlık yapan Necdet K, köy camisindeki ses sistemini iyileştirmek için köylüden yardım talep etti. Köylüler de imama yardımcı olmak için kendi arasında topladığı parayı imama teslim etti ve camiye ses sistemi alınması için katkı sundu. Aradan geçen süre zarfında ses sistemi (hoparlör) temin edilemeyince köylüler de ses sisteminin akıbetini merak etti ve sonucunu imama sordu.

KÜFÜR EDİP BURNUNU KIRDI

Köy çeşmesine hayvanlarına götüren Gülfikar Çoban, çeşmede imamla rastlayınca “Ses sitemini alabildin mi?” diye sordu. Soru üzerine imam ise saldırıya geçti. Sorulan soru karşısında sinirlenen köy imamı Necdet K. bir anda hakaret ve küfür etmeye başlayıp Gülfikar Çoban’a saldırdı. Köy imamından gördüğü şiddet sonucunda vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar ve morluklar meydana gelen Gülfikar Hanım’ın aynı zamanda burnu da kırıldı. 25 Nisan tarihinde Ardahan Devlet Hastanesi’nde ameliyat olan Gülfikar Çoban’ın tedavisi ise devam ediyor.

KÖYLÜLER KURTARDI

Sol Haber’in haberine göre; herhangi bir art niyetinin olmadığını ve gerçekten ses sisteminin alınıp alınamadığını, sorunun çözülüp çözülemediğini merak ederek soru sorduğunu ifade eden Gülfikar Çoban, köy imamı Necdet K’nin kendisini sopayla dövdüğünü ifade ediyor. Köy çeşmesine gelen köylülerin de konuya tanık oldukları saldırıyı Gülfikar Hanım şu sözlerle anlatıyor:

“Köy imamına sordum ‘ses sistemini alabildiniz mi’ diye. Orada bana bağırdı direkt. Hakaret etti ve üstüme yürüdü. Bana küfürler etti köy imamı, yumrukla sopayla beni dövdü. Ağza alınmayacak hakaretler etti. Ben bu hale geldikten sonra komşular ayırdı bizi. Sonrasında hemen karakola ve savcılığa gittim. Sonrasında da rapor için hastaneye gittim. Burnumda kırık olduğunu gördüler. Kırılan burnumdan ötürü ameliyat oldum”

ŞİKAYETÇİ OLDU

Yaşadığı olaydan dolayı yaralanan ve burnu kırılan Gülfikar Çoban imamdan şikayetçi oldu. Yaşananları şahit olan köylüler, şiddet gören Gülfikar Çoban ve avukatları sürecin takipçisi olacaklarını ifade ediyor ve adaletin yerini bulmasını talep ediyor.