Tophane’deki kartopu savaşı silahlı kavgaya dönüştü! 6 yaralı

Yayın tarihi: 13 Mart 2022 Pazar 9:13 am - Güncelleme: 13 Mart 2022 Pazar 9:29 am

İstanbul’da Tophane Parkı’nda iki grubun yaptığı kartopu savaşı silahlı kavgaya dönüştü. Polis silahla ateş açan saldırganla birlikte 4 şüpheliyi yakaladı. Yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

Tophane Parkı’nda yaklaşık 50 kişiden oluşan iki grup arasında kartopu savaşı başladı. Kavgaya dönüşen kartopu savaşında silahlar çekildi. Kavgada 6 kişi yaralanırken, saldırı anları güvenlik kameralarına yansıdı. Polis ekipleri silahla ateş açan saldırganla birlikte toplamda 4 kişiyi gözaltına alırken, yaralılar ise hastaneye kaldırıldı.

BİR KİŞİ KURŞUN YAĞDIRDI

Tophane Parkı’nda meydana gelen olayda yaklaşık 50 kişiden oluşan 2 grup aralarında kartopu savaşı yapmaya başladı. Bir süre eğlenen grup arasında kartopu atma nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine iki grup birbirine yumruk ve tekmelerle saldırdı. Devam eden kavgada şahıslardan biri silahını çekerek karşı gruba kurşun yağdırdı. Ortalığın bir anda karıştığı silahlı kavgada, 6 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı 3 kişiyi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesine kaldırdı. Diğer 3 yaralının ise özel araçlarla çevrede hastanelere götürüldüğü öğrenildi.

4 KİŞİ YAKALANDI

Yaralıların hayati tehlikelerinin ise olmadığı bilgisine ulaşıldı. Polis ekipleri ve bekçiler saldırıyı gerçekleştiren silahlı vatandaşla birlikte 4 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan 4 kişi emniyete götürüldü. Polis ekipleri ise olayla ilgili çalışma başlattı.

Gece evinin önüne çıkan kadına silahlı saldırı

CHP’li eski belediye başkanı Özer Kayalı’ya silahlı saldırı