Toni Kross’tan Arda Güler yorumu: Bu adam çatlak, çok acayip

Yayın tarihi: 17 Ekim 2023 Salı 5:26 pm - Güncelleme: 17 Ekim 2023 Salı 5:26 pm

Real Madrid’in Alman yıldızı Toni Kroos, milli oyuncu Arda Güler hakkında konuştu. Güler’i öven Kross, “Bu adam bir çatlak, 18 yaşında bazılarımızın asla yapamayacağı şeyleri yapıyor. Sol ayağı çok acayip” dedi.

Real Madrid’e transfer olduktan sonra iki kez sakatlanan ve henüz resmi maça çıkamayan Arda Güler, takım arkadaşlarıyla yeniden antrenmana çıktı. Çalışmalarını sürdüren Güler’e Alman yıldız Toni Kross övgüde bulundu.

“Sol ayağı çok acayip!”

İspanyol basınından Defensacentral’da yer alan habere göre; Kroos, milli oyuncu Güler için “Bu adam bir çatlak, 18 yaşında bazılarımızın asla yapamayacağı şeyleri yapıyor. Sol ayağı çok acayip” ifadelerini kullandı.

Haberin detayında, “Arda Güler henüz 18 yaşında ve muazzam bir potansiyele sahip. Geleceğin Real Madrid’ine liderlik edecek oyunculardan biri olarak görülüyor. Toni Kroos onun en büyük destekçisi.” ifadeleri yer aldı.

Öte yandan, Arda Güler’in sakatlığını tamamen atlattığı ve 21 Ekim’de Sevilla ile deplasmanda oynanacak maçta ilk kez Real Madrid formasını giyebileceği belirtildi.

Arda Güler ödüle yaklaştı!