Tom Hanks hayranına küfür etti

Yayın tarihi: 17 Haziran 2022 Cuma 12:10 pm - Güncelleme: 17 Haziran 2022 Cuma 12:13 pm

Tom Hanks eşi ile bir mekandan çıktığı sırada hayranlarının tacize varan ilgisine maruz kaldı. İki kişinin eşine çarpması sonucu sinirlenen Tom Hanks, “Geriye… S… git. O benim karım, uzak dur” diyerek bağırdı. Hanks’in bağırdığı kişinin arka sıralardaki olayda suçu bulunmayan biri olması ise dikkat çekti.

Oscar ödüllü ABD’li oyuncu Tom Hanks,  başrolünde yer aldığı ‘Elvis’ adlı filmin tanıtımı için gittiği Avustralya’dan döndü. New York’a geçen Tom Hanks, eşi Rita Wilson ile dün akşam bir restoranda yemek yedi.

ETRAFLARINI SARDILAR

Mekandan çıkarken oyuncu çiftin etrafını, hem fotoğrafçılar hem de hayranları sardı. Sevenleri Hanks ve Wilson ile konuşmaya çalışırken Rita Wilson, eşinin önüne geçti ve otomobillerine doğru yürümeye başladı.

HaberTürk’ün aktardığına göre; tam o sırada da genç bir hayranı, hızla Wilson’a doğru yaklaştı ve onu sırtından iterek dengesinin bozulmasına neden oldu.

“UZAK DUR!”

Neye uğradığını şaşıran Rita Wilson, son anda dengesini bulup düşmekten kurtuldu. Wilson, daha sonra hayranına “Kes şunu!” diyerek bağırdı. Eşinden birkaç adım geriden yürüyen Tom Hanks ise olayı görünce koşarak hayrana ulaştı ve bağırmaya başladı. “Geriye… S… git. O benim karım, uzak dur!” diyen Hanks, uzun süre öfkesine hakim olamadı.

YANLIŞ KİŞİYE BAĞIRDI

Ünlü aktör, daha sonra eşini ittiren kişiye “Karımı devirmeye mi çalışıyorsun?” dedi. Yanındakiler tarafından sakinleştirilen Tom Hanks, eşiyle birlikte kendilerini bekleyen otomobile doğru hızlı adımlarla ilerledi. Öte yandan görüntülerde Hanks’in bağırdığı genç kişinin,  eşine çarpanlar arasında olmadığı görüldü.

Tom Hanks ve Rita Wilson çiftinden karantinada ilk fotoğraf