Tom Ellis’ten Lucifer itirafı: Devam etmek istediğimi sanmıyorum

Yayın tarihi: 24 Ekim 2020 Cumartesi 1:16 am - Güncelleme: 24 Ekim 2020 Cumartesi 1:16 am

Netflix’in popüler dizilerinden olan Lucifer’ın yıldızı Tom Ellis, dizinin 6. sezonunun ardından bir daha Lucifer olarak ekranlara dönmeyeceğini açıkladı.

5. sezonunun 2. yarısıyla ekranlara dönmesi beklenen ve Netflix’in sevilen dizilerinden biri olan Lucifer’ın başrolü Tom Ellis, 6. sezonun ardından bir daha Lucifer olarak ekranlara gelmeyeceğini açıkladı.

Independet Türkçe’de yer alan habere göre Netflix bu yıl yaptığı açıklamayla dizinin sürpriz bir 6. sezonla sona ereceğini duyurmuştu. Ellis ve dizide yer alan diğer oyuncular halihazırda Los Angeles’ta çekimleri sürdürüyor ve 5. sezonun ikinci kısmının 2021’de yayımlanması bekleniyor. Bu da 6. sezon için muhtemel yayın tarihinin 2022 olacağına işaret ediyor.

Ellis katıldığı bir podcast programında kendi planlarına dair konuştu. Lucifer’ın 6 sezonunun da gerçek bir başarı olduğunu söyleyen Ellis, “Dizinin 6 sezonu da gerçek bir başarı. Bu çok büyük bir duygusal yolculuk oldu ve artık yapmak istemediğimi bildiğim bir şeyi sürdürmeyi istediğimi sanmıyorum.” dedi.

Ellis yakın zamanda verdiği bir diğer röportajda tiyatroya dönmek istediğini belirten Ellis, koronavirüs pandemisinin yarattığı belirsizliğe ve bunun tiyatro endüstrisine olan etkilerine dair şu ifadeleri kullanmıştı:

“Tiyatronun ölmeyeceğine inanıyorum, geri dönecek. Ve onun bir parçası olmak istiyorum.”