Tolga Sezgin kimdir?

Yayın tarihi: 8 Mart 2022 Salı 2:25 pm - Güncelleme: 8 Mart 2022 Salı 2:50 pm

Şarkıcı Gülşen’in konserinde kaydedilen bazı görüntülerin; sosyal medya gündem olmasının ardından  söz konusu hareketi yapanın Tolga Sezgin olduğu anlaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları arasında Tolga Sezgin ismi merak konusu oldu. Peki Tolga Sezgin kimdir?

Tolga Sezgin kimdir ? sosyal medyada merak konusu oldu. Ünlüler dünyasının yakından tanıdığı Tolga Sezgin bu akşam ; sosyal medya hesabından şarkıcı Gülşen’in konserine gittiğini paylaşmıştı. Gülşen kimdir

Gülşen’in konserinden paylaşılan bazı görüntülerin üzerine Tolga Sezgin kimdir ismi araştırılmaya başladı. Ünlü hazır giyim markası Beymen’de Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak çalışan Tolga Sezgin magazin dünyasının tanıdık isimleri arasında yer alır.

Bugün 45 yaşında olan Tolga Sezgin ve Burcu Esmersoy’un sevgili olup; olmadıkları merak ediliyordu ancak ikilinin sadece arkadaş olduğu biliniyor.

Tolga Sezgin kimdir ?

KUCAK DANSIYLA GÜNDEM OLMUŞTU

Şarkıcı Gülşen sahnedeki duruşu ve kıyafeti ile yine gündem oldu. İstanbul’da verdiği bir konser sırasında seyircilerin arasına oturan Gülşen şarkı söylediği sırada bir seyircisinin kucağına oturdu. Kucağına oturduğu seyirci daha sonra Gülşen’in kalçasına tokat attı.

Daha önce de sahnedeki kıyafeti ile sık sık gündem olan Gülşen yine sahnedeki hareketi ve kıyafeti ile gündem oldu. Ünlü şarkıcı, parçasını söylediği esnada seyircilerden birinin kucağını oturdu. O esnada seyircinin ise Gülşen’in kalçasına tokat atması dikkat çekti.

Yaşanan anlar cep telefonu kamerasına yansırken video sosyal medyada paylaşılmasının ardından kısa sürede gündem oldu.

Gülşen’den kucak dansı

ORHAN GENCEBAY ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Şarkıcı Gülşen, Hande Yener ve Hadise’nin sahne kıyafetleri hakkında ‘Her şeyin bir dengesi vardır; onu bulmak ve uygulamak lazım. Bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım” yorumunda; bulunan ve kullandığı sözler nedeniyle; tepkileri üzerine çeken Orhan Gencebay, o sözleriyle Gülşen’i kastetmediğini; belirterek özür dilemişti.

Gencebay şunları söylemişti:

Gülşen’i kastederek yaptığı “edep” açıklamasının ardından konuya ilişkin Beyaz TV’deki Söylemezsem Olmaz programına konuşan Orhan Gencebay, sözlerinin Gülşen’e yönelik olmadığını söyleyerek özür diledi.

Gencebay, “Hayatımda kimseye ne kötü bir söz söyledim ne de dedikodu yaptım. Ülkemizde herkes özgürdür. Ben ‘Gülşen Hanım yanlış bir şey yaptı’ demedim, demem de! Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Gülşen benim evladımdır. Bu söz, ağır bir sözdür bana. Fakat yine de belli bir ölçüde hoş görebilirim. Böyle bir sözle muhatap olmayı kesinlikle istemezdim” ifadelerini kullandı.

Orhan Gencebay Gülşen’den özür diledi