Tolga Ağar’dan CHP’li Torun hakkında suç duyurusu! Dilekçede yer alan ifadeler tepki çekti

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2021 Salı 8:40 pm - Güncelleme: 6 Temmuz 2021 Salı 8:40 pm

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının ardından sırra kadem basan Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar, CHP’li Tuba Torun hakkında suç duyurusunda bulundu.

Suç örgütü Sedat Peker’in YouTube’da yayımladığı videoda Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar hakkındaki iddiaları Türkiye gündemine bomba gibi oturmuştu. Ağar ailesinden konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmemesi tepki çekmişti. Tolga Ağar, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun hakkında suç duyurusunda bulundu.

DİLEKÇEDE YER ALAN İFADELER TEPKİ ÇEKTİ

Tolga Ağar’ın ifadelerinde yer alan, “Ayrıca şüpheli avukattır. Hadi benzer iftiraları sürekli suç örgütü üyeleri, PKK, FETÖ, DHKP-C gibi örgüt üyeleri müvekkile atmaktadır. Bir hukukçunun sıradan vatandaşın dedikodularıyla hakaret etmesi mümkün değildir. Bu da kastın yoğunluğunu göstermektedir. Bir hukukçu delilin, dosyanın, iddianın ne olduğunu biliyor farz edilir. Moderatör defalarca uyarırken tecavüz müracaatı var. Dosya var diyen hukukçu ya bu delilleri gösterecektir ya da iftira hükümlerinin sonuçlarına katlanacaktır!”

TUBA TORUN’DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP’li Torun, “Tolga Ağar beni şikayet etmiş, Yeldana Kaharman vakasındaki yorumlarım sebebiyle. Çabuk şikayet dilekçesinin sonuna bakın. Biraz gününüz şenlensin :)) “O deliller buraya gelecek!” Savcı alınmaz umarım..” ifadelerini kullandı.