TOKİ kampanyası nedir?

Yayın tarihi: 6 Mart 2022 Pazar 4:20 pm - Güncelleme: 6 Mart 2022 Pazar 4:20 pm

Milyonlarca vatandaş TOKİ‘nin indirim kampanyasını ne zaman yapacağını merak ediyor. 2021 yılında 2 kez uygulanan indirimin 2022’de de yapılacağının müjdesini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi. İşte Kurum’un açıkladığı TOKİ kampanyasının detayları…

Milyonlarca vatandaş TOKİ’nin indirim kampanyasını ne zaman yapacağını merak ediyor. 2021 yılında 2 kez uygulanan indirimin 2022’de de yapılacağının müjdesini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi.

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI 2022 MART AYINDA

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Mart ayında TOKİ indirim kampanyası başlatılacağını duyurdu ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara seslendi. Kurum açıklamasında “Düzenlediğimiz kampanyalarla yüzde 20 oranında indirim imkanı sağladık. Kampanyalardan toplam 28 bin vatandaşımız faydalandı. Mart 2022’de yeni bir indirim kampanyası daha düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI ŞARTLARI NE, KİMLER YARARLANABİLİR?

TOKİ indirim kampanyasıyla ilgili ayrıntılar henüz belli olmazken geçtiğimiz yıl yapılan kampanyadan; borcun tamamını kapatamayacak olanlar, borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından faydalanmıştı.

Başkan Zeydan Karalar, Sarıçam TOKİ sakinlerini dinledi