Tokatçı Muharrem Sarıkaya’nın yerine gelen isim belli oldu

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2022 Cumartesi 8:55 am - Güncelleme: 7 Mayıs 2022 Cumartesi 8:55 am

Gaziantep’teki çekim esnasında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Ahmet Demir’e tokat atan ve daha sonra gelen tepkiler nedeni ile Ciner Medya Grubu Ankara Temsilciliği görevinden istifa eden Muharrem Sarıkaya’nın yerine Habertürk TV ve Show TV Ankara Temsilciliği görevini yürüten Sibel Demirci Erdem atandı.

Bünyesinde Show TV, Habertürk TV, Habertürk ve Bloomberg HT gibi kanallar bulunan Ciner Medya Grubu’nda üst düzey atamalar gerçekleşti. Gerçekleştirilen atamalarda İHA muhabirine tokat attıktan sonra gelen tepkilerin ardından istifa eden Muharrem Sarıkaya’nın eski görebi Ankara Temsilciliği görevi de bulunuyor.

MUHARREM SARIKAYA’NIN YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU

Medyaradar’ın haberine göre, Aralık 2021’de İHA muhabirine attığı tokat görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Ciner Medya Grubu Ankara Temsilciliği görevinden istifa eden Muharrem Sarıkaya’nın yerine, Habertürk TV ve Show TV Ankara Temsilciliği görevini yürüten Sibel Demirci Erdem atandı.

Ciner Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ tarafından yapılan diğer atamalar ise şöyle:

Habertürk TV ve Show TV Ankara Temsilci Yardımcısı görevini yürüten Fevzi Çakır Habertürk TV Ankara Temsilciliğine, Habertürk TV Prime Time Haber Programları Koordinatörü görevini yürüten Faruk Demirel Show TV Haber Ankara Temsilciliğine, Habertürk TV Program Yapımcısı Sunucusu olarak görev yapan H.Kürşad Oğuz Habertürk TV Prime Time Haber Programları Koordinatörlüğüne, Show TV Haber Koordinatörü görevini yürüten Mehmet Yeşilkaya Habertürk TV Yayın Koordinatörlüğüne getirildi.

NE OLMUŞTU?

Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya’nın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in gözleri önünde İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Ahmet Demir’e tokat atmasına tepki yağmıştı. Tartışma yaratan anların ardından Muharrem Sarıkaya Ankara Temsilciliği görevinden istifa etmişti.

Görüntüler ortada ama AKP’li Fatma Şahin, Sarıkaya’nın tokadını ‘Görmemiş’!

Çiller cephesinden Muharrem Sarıkaya’ya yalanlama