TOGG’dan açıklama: Nureddin Nebati Şubat 2023’ü bekleyecek

Yayın tarihi: 12 Kasım 2022 Cumartesi 4:51 pm - Güncelleme: 12 Kasım 2022 Cumartesi 4:52 pm

TOGG’dan yapılan açıklamada, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği ön sipariş dışında Şubat 2023’e kadar ön sipariş almadıkları belirtildi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ikinci TOGG’a talip olduğunu açıklamıştı.

Türkiye’nin Otomobili Girişimi Grubu(TOGG)’ndan üretilecek otomobiller için ön sipariş süreci hakkında açıklama yapıldı. Açıklamada, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği ön sipariş dışında ön sipariş alınmadığı, ön sipariş sürecinin Şubat 2023 itibariyle başlayacağı ifade edildi.

“ERDOĞAN DIŞINDA SİPARİŞ ALMIYORUZ”

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Mart 2023 tarihinde yollara çıkacak akıllı cihazımıza olan ilgiyi gururla takip ediyoruz.

Daha önce de açıkladığımız gibi ön sipariş sürecini Şubat 2023 itibariyle başlayacağız.

O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze aldığımız #USECASEMobility vizyonumuza uygun bir şekilde sizleri sürece ilişkin bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz.

Togg hakkındaki tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, Togg tarafından açıklanmayan bilgilere itibar etmemenizi önemle rica ederiz.

Bizi izlemeye devam edin.”

NUREDDİN NEBATİ İKİNCİ TOGG’A TALİP OLMUŞTU

Aracın lasmanının yapıldığı gün Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı etiketlediği paylaşımında kullandığı, “Pamukkale, Kula, Oltu, Anadolu, Gemlik… 2. TOGG’u hangi renk vereceksiniz Sayın @varank ? ? Yarın değil hemen şimdi başlasın Türkiye Yüzyılı ?? Durmak yok yola devam!” ifadeleriyle üretilecek ikinci TOGG aracına talip olduğunu ifade etmişti.

CHP’li Bülbül, Nebati’ye ‘Peşkeş mi çektiniz?’ diye sordu