TOGG’a özel kredinin detayları açıklandı

Yayın tarihi: 24 Nisan 2023 Pazartesi 8:13 pm - Güncelleme: 24 Nisan 2023 Pazartesi 8:17 pm

Fiyatı 953 bin TL’den başlayan yerli otomobil Togg için kamu bankaları tarafından verilecek özel kredinin detayları açıklandı. 

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa’da muhalefete yüklendi, kamu bankalarının yerli otomobil Togg için vereceği açıklanan özel kredinin detaylarını duyurdu. Buna göre kamu bankaları Togg için araç bedelinin yüzde 50’si tutarında 36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracak.

Erdoğan’ın yeni seçim hamlesi: ÖTV muafiyeti

‘TEK DİNİMİZ VAR İSLAM’

‘Alevi’ polemiği üzerinden Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da hedef alan Erdoğan’ın bu bölümdeki açıklaması ise özetle şöyle:

“Bizim mezhep ayrımı diye bir derdimiz yok. Bizim ne Alevilik dinimiz var ne Şia dinimiz var, bizim tek dinimiz var İslam. Karşımızda Türkiye’yi bırakın daha ileriye götürmeyi, ülkenin mevcut kazanımlarına bile göz dikmiş bir muhalefet var. Egemenlik haklarımızı bölgesel ve küresel düzeyde kullanabilmemize imkan sağlayan milli dış politikamızı ters yüz etmenin hesabı içindeler. Asırlık ihmal ve eksikleri sadece 21 yılda tamamlayarak, ülkemizi küresel sistemin en üst ligine çıkardık.”

Demirtaş’tan ‘TOGG’ etiketi! ‘Olmuş mu Mahir?’

İmamoğlu’ndan TOGG çağrısı: Hepsinin 100 katı hava attırırım o arabaya