TOGG yola çıkmadan değişti!

Yayın tarihi: 7 Ekim 2021 Perşembe 11:10 am - Güncelleme: 7 Ekim 2021 Perşembe 11:10 am

2022 sonunda piyasaya çıkacağı söylenen yerli otomobil TOGG’dan yeni görsel paylaşıldı. Türkiye’nin Otomobili Girişimi Grubu’nun sosyal medya hesabından paylaşılan görselde, yerli otomobilin prototipinde yanlardaki kameraların yerine geleneksel aynaların kullanıldığı, dikey sis farları yerine ise yuvarlak sis farlarının tercih edildiği dikkat çekiyor.

Yerli otomobil için geri sayım sürerken Türkiye’nin Otomobil Girişimi Grubu, sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

TOGG’un sosyal medyadan yaptığı heyecan yaratan paylaşımda “Prototip test süreçlerimiz planlarımız doğrultusunda ilerliyor. Bugün aerodinamik ve aeroakustik testlerimiz gerçekleştirildi.” denildi.

DEĞİŞİM DİKKAT ÇEKTİ

Yeni paylaşılan görselde yerli otomobilin bazı değişimlere uğradığı göze çarptı. Önceki görsellerin aksine bu defa beyaz rengiyle karşımıza çıkan yerli otomobilin ilk olarak aynalarındaki değişim dikkat çekti. Prototipinde yanlardaki kameraların aksine geleneksel aynaların kullanıldığı görüldü. Ayrıca önceki tasarımlarda ters “L” olarak konumlandırılan sis farlarının da yuvarlak olarak değiştiği görüldü.