Milli otomobili TOGG için geri sayım devam ediyor

Yayın tarihi: 3 Kasım 2021 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 2 Kasım 2021 Salı 5:00 pm

Bilindiği üzere TOGG bir süre önce görkemli bir etkinlikle tanıtılmıştı. Aradan geçen süre içerisinde otomobilin üretimi için önemli adımlar atıldı.

Bu süreçte TOGG’un elektrikli bir yapıyla satışa sunulacak olmasının ne kadar doğru bir karar olduğu da ortaya çıktı. Çünkü otomobil sektöründe boy gösteren pek çok isim önümüzdeki süreçte tamamen elektrikli otomobil üreteceğine dair beyanlar verdi.

Yani artık içten yanmalı motorların sonu geliyor diyebiliriz. Zaten önümüzdeki yıllarda Avrupa’nın bazı bölgelerine fosil yakıtla çalışan araçların girişi de yasaklanacak. Bu kapsamda TOGG ve benzeri elektrikli otomobillerin önü daha da açılmış olacak.

TOGG

Peki TOGG ne zaman satışa sunulacak? Şimdilik TOGG için verilmiş net bir tarih bulunmuyor. Yani şu gün ya da şu hafta satışa sunulacak demek çok doğru olmayacaktır.

Fakat otomobilin üretim bandının faaliyete geçtiğini artık biliyoruz. Zaten geçtiğimiz gün paylaşılan video da TOGG’un üretim bandını net bir şekilde gözler önüne seriyor. Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Elbette bizim için önemli olan unsurlardan birisi de TOGG’un fiyat etiketi. Bakalım Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili kaç TL’den satışa sunulacak.

iPhone konum takibi nasıl kullanılır?