TOGG çekiliş sonuçları belli oldu! İşte kazananlar

Yayın tarihi: 30 Mart 2023 Perşembe 10:13 am - Güncelleme: 30 Mart 2023 Perşembe 10:13 am

Türkiye’nin teknoloji markası TOGG’un T10X model otomobili için ön sipariş sahipleri dijital çekiliş ile belirlendi. Noter huzurunda yapılan çekiliş sonuçları Togg’un internet sitesinden yayımlandı. 

TOGG’un T10X model otomobili için dün (29 Mart) saat 21.00’de çekiliş yapıldı. Çekilişin sonuçları Togg’un web sitesinden 22.30’da yayınlandı.

Trumore uygulamasından ve Togg web sitesi üzerinden ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi , noter huzurunda yapılacak dijital çekilişe katılmaya hak kazandı.

Vatandaş “yerli ve milli” TOGG’u almak için senelerce çalışacak

Togg’un, internet sitesi ile Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş numaralarıyla ad ve soyadlarının ilk harflerinin bulunduğu sıralı listeyi açıkladığı kullanıcılar arasından 20 bin kişi, 2023 yılı içerisinde teslim edileceği söylenen T10X için ön sipariş hakkı kazandı. Asıl ve yedek liste dışında kalan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler de (60 bin TL) Trumore cüzdanları üzerinden iade edilecek.

YEDEK LİSTE BELİRLENDİ

Çekiliş sonucu ayrıca, şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişilik yedek liste de belirlendi. Teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak.

ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN.