Titans dizisi 3. sezonu ile nefes kesecek

Yayın tarihi: 17 Şubat 2021 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 16 Şubat 2021 Salı 10:16 am

İlk 2 sezonu Netflix’te yayınlanan Titans dizisinin 3. sezonu için tarih açıklandı. Peki Titans 3. sezon yayın tarihi ne zaman? işte bu sorunun yanıtı.

İlk iki sezonu Netflix‘te yayınlanan Titans gerçekten büyük bir başarı elde etmişti. Yayınlandığı dönemde hemen hemen bütün ülkelerde Netflix Top 10’da 1 numaraya yerleşen yapım şimdi 3. sezonu ile ekranlara geri dönüyor.

Bilindiği üzere dizinin ilk sezonu 2018’de yayınlanmıştı. Devam sezonunda ise diziye Superboy da katılmıştı. Netflix Titans’ın ikinci sezonunu 2019’da seyircilerin beğenisine sunmuş ve dizinin devamının geleceğini de net bir dille ifade etmişti.

Lakin evdeki hesap çarşıya uymadı. DC tarafında yaşanan sıkıntılardan ötürü Titans’ın yayın hakları HBO Max’a geçti. Yani dizinin 3. sezonu HBO Max üzerinden yayınlanacak.

Titans

Kısa bir süre önce dizinin yeni sezonu hakkında bazı açıklamalar gelmişti. Bu açıklamalara göre 3. sezonda Barbara Gordon, Korkuluk ve Red Hood gibi Batman evrenindeki karakterler de diziye katılacak.

Dizinin ilk 2 sezonunu izleyenlerin de bileceği üzere Titans genel olarak Rachel karakterinin hayat hikayesi üzerinden ilerliyordu. Fakat sonradan işin içerisine Superboy girdi. Muhtemelen 3. sezon da Superboy’un gruba dahil olması üzerine şekillendirilecektir.

Dizinin ne zaman yayınlanacağı soruları da sonunda cevap buldu. Titans dizisi 3. sezon yayın tarihi için 2021’in sonbaharı işaret ediliyor. Yani dizinin yeni bölümleri Eylül ayından sonra yayınlanacak.

Apple Türkiye ürün fiyatlarını arttırdı