Tinder telefon numarasından engelleme yakında devreye girecek

Yayın tarihi: 7 Haziran 2021 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 6 Haziran 2021 Pazar 1:53 pm

Tinder telefon numarasından engelleme üzerine çalışıyor. Bu yeni özellik sayesinde çevrenizdekilerden gizlenmek çok daha kolay olacak. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Dünyanın en büyük flört uygulamaları içerisinde yer alan Tinder telefon numarasından engelleme yapmak için yoğun mesai harcıyor. Bildiğiniz üzere bu uygulamayı kullanan kişiler bazılarından gizlenmek istiyorum. Mesela eski sevgilinizin sizi görmesini istemiyor olabilirsiniz.

Akrabalarınız, meslektaşlarınız ya da çevrenizdeki kişilerin bu uygulamayı kullandığınızı bilmesine gerek yok. Bunu engellemek istemiyorsanız onları numaralarını bilmeniz yeterli. Cep telefonu numaralarını kullanarak istediğiniz kişiyi engellemeniz mümkün.

Tinder

Flört uygulamaları içerisinde önemli bir yere sahip olan Tinder, telefon numarası üzerinden engelleme işlemi yapmak için hazırlıklarını tamamladı. Bu yeni sistemle ilgili geliştiriciler yoğun bir çalışma yürütüyor. Kısa bir süre sonra kademe kademe tüm kullanıcılara dağıtılacak.

 

Bu yeni sistemle ilgili akıllarda çok önemli iki soru işareti var. Öncelikle Tinder üzerinden sadece telefon numarası engeli mi yapılacak sorusu soruluyor. Uygulama tarafından yapılan açıklamalara göre sadece telefon numarası üzerinden engelleme yapılacak. Eğer engellediğiniz kişi başka bir telefon numarasından kayıt yaptırırsa sizi tekrar görebilecek.

Tinder koronavirüs mücadelesinde kullanılacak: Flört uygulamaları aşı sürecini destekleyecek

Bir diğer önemli soru ise engelin ne zaman kaldırılabildiği. Yine uygulama tarafından yapılan açıklamalara göre istenilen her zaman bu engel kaldırılabilecek. Herhangi bir zaman sınırı yok. Bunun olumlu bir katkı sunacağı tahmin ediliyor. Peki siz bu yeni değişiklik hakkında ne düşünüyorsunuz?