Tinder interaktif diziler yatırımcıların ilgisini çekebilir

Yayın tarihi: 8 Kasım 2019 Cuma 2:10 pm - Güncelleme: 8 Kasım 2019 Cuma 2:10 pm

Dünyanın en büyük eşleşme platformu olan Tinder interaktif diziler ile ilgili çalışmalarını arttırıyor. Şirket dünya çapında daha fazla kullanıcı kazanmak istiyor. İşte Tinder ile ilgili bu önemli haberimizin detayları.

Birçok kişi hayatının belirli dönemlerinde Tinder gibi çeşitli mesajlaşma ve partner bulma platformlarına başvurmuştur. Tinder ise Swipe Night dizisi ile birlikte, kullanıcıların dikkatini daha fazla çekmek istiyor. Bu dizi şu an için sadece ABD içerisinde izlenme imkânına sahip.

Tayvan ve ABD siber savaş tatbikatı yaptı

Dünyanın en büyük şirketleri bile bazı zamanlarda yatırımcılara ihtiyaç duyuyor. Tinder tarzı chat platformları ise neredeyse her zaman yatırımcılardan destek bekliyor.

Tinder yatırımcıların dikkatini çekebilmek için çeşitli interaktif diziler çekmeye başladı. Bu dizilerden bir tanesi olan Swipe Night, izleyicilerin olay akışını belirleyebildiği bir senaryoya sahip. Böylece kullanıcıların da dizilerin hikayelerinin belirlenmesinde rolü  büyük oluyor. Yaklaşık olarak 5 dakika süren diziler birçok kişi tarafından izleniyor. 2020 sonrasında ise ABD dışında yayınlanması planlanıyor.

Dizi pazar günleri yayınlanmak ile birlikte; Tinder’ın pazar günü eşleşmelerinin sayısı %26 artarken, mesajların sayısı da %12 artış gösteriyor. Bu bile Tinder tarafından yürütülen projenin başarılı olduğunu göstermek için yeterli. Sizce bu tür interaktif diziler uygulamaların tercih edilebilirliğini arttırabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.