Timur Selçuk için kim ne dedi?

Yayın tarihi: 6 Kasım 2020 Cuma 1:32 pm - Güncelleme: 6 Kasım 2020 Cuma 1:32 pm

Piyanist ve Besteci, sanatçı Timur Selçuk hayatını kaybetti. Sanatçını vefatı sosyal medyada gündem oldu.

Siyasilerden sanatçılara kadar bir çok isim sosyal medya hesaplarından piyanist Timur Selçuk mesajı yayınladı. Peki Timur Selçuk için kim ne dedi?

 

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Zihnimize kazılı birçok beste ile hep hatırlayacağımız müzisyen #TimurSelçuk’a Allah’tan rahmet diliyorum; yakınları, sevenleri ve sanat camiamıza başsağlığı dilerim” ifadelerine yer verdi.

Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın Timur Selçuk’un ardından, “Ben 50 yıllık bir dostumu ağabeyimi yitirdim. Onlarca tiyatro oyunu şarkısını, insanlık asla unutulamayacak çok önemli bir değerini kaybetti” ifadelerini kullandı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Piyanist, besteci, yorumcu ve çok değerli, aydın bir sanatçıydı Timur Selçuk. 74 yaşında aramızdan ayrıldı. Bıraktığı eserler için minnettarız. Asla unutulmayacaksın…

Yazar Ahmet Ümit de Timur Selçuk’un ardından sosyal medya hesabında, ““Kapat kapıları, Kapat, kapat, kapat Yabancı gelmesin. İspanyol meyhanesi’nde öldüğümüzü Kimse bilmesin.” Timur Baba da göçmüş. Güzel insandı, güzellikler yarattı. Saygıyla, sevgiyle, hayranlıkla” ifedelerine yer verdi.