Timsah Elvis bakıcısını yemeye kalktı

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 2:02 pm - Güncelleme: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 2:02 pm

ABD’de timsah çiftliğinde Chad isimli timsah bakıcısı, yemek vermeye çalıştığı Elvis isimli timsahın saldırısına uğradı.

ABD’nin Colorado eyaletindeki timsah çiftliğinde bir görevli, ziyaretçilere gösteri yaparken timsahın saldırısına uğradı. Sadece adı açıklanan görevli Chad, saldırıdan ucuz kurtuldu. O anlar ziyaretçilerin kamerasına yansıdı.

25 Temmuz’da paylaşılan videoda bir rehber ziyaretçilere timsahların beslenme düzenini anlatılıyor. Elvis adlı timsahsa suda sabırla yemeğini bekliyor.

Independent’ta yer alan habere göre rehber, timsahların tek başınayken yemeğini havada tuttuğunu ve sağa sola salladığını izleyenlere anlatıyor. Bunun ardından Chad, elinde hindiyle suya giriyor. Elvis ise yemeğini yemek için hazırlanıyor.

Chad, hindiyi Elvis’e doğru fırlatsa da kaygan zeminde tökezliyor ve yere düşüyor. Elvis ise hindiyi bırakıp Chad’e doğru hücum ediyor. Bunun ardından rehber araya girip dev timsaha müdahale ediyor.

3,6 METRE UZUNLUĞUNDA VE 270 KİLO AĞIRLIĞINDA

Çiftlik, Elvis’in yaklaşık 3,6 metre uzunluğunda ve 270 kilogram ağırlığında olduğunu bildirdi.

Görüntüleri kendileriyle paylaşan Chris Newland, Petra Newland ve Claire Menegatti adlı ziyaretçilere teşekkür eden yetkililer, şu ifadeleri kullandı:

“Eğitici bir gösterinin bu kadar çabuk tehlikeli hale gelebilmesi çılgınca. Gördüğünüz gibi Elvis, Chad’in verdiği hindiyi yemek istedi. Elvis, hindi ağzına girmeyince hareket gördüğü yere odaklandı. İşte bu yüzden büyük sürüngenlerle çalışırken yanınızda bir başkasını bulundurmak her zaman iyidir.”

Chad’in durumunun iyi olduğu da duyuruldu.

Günlerdir aranan çiftçi dev timsahın midesinden çıktı