TikTok ile iş bulmanız mümkün olabilecek

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2021 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 13 Mayıs 2021 Perşembe 1:50 pm

TikTok, dans hareketlerini göstermekten veya akım videoları paylaşmaktan çok daha fazlasını içeren bir platform olacak. Bazı içerik oluşturucular kariyer önerileri sunuyor ve yakında platform aracılığıyla bir iş bulmanız mümkün olabilir.

Axios’a göre hizmet, insanların iş ve şirketler, işe alım görevlileri ve markaları bulmalarına yardımcı olmak için sağlam adayları ortaya çıkarmak için bir işe alma aracını test ediyor.  Ancak bu özelliğin temel TikTok uygulamasına eklenmeyeceği bildiriliyor. İş ilanlarının yayınlandığı bir web sayfası olduğu söyleniyor. Sitedeki iş ilanlarının çoğu muhtemelen giriş seviyesi pozisyonlar olacak. Söz konusu TikTok olduğu için, rapora göre, sıkıcı eski bir yazılı özgeçmiş yerine bir video özgeçmişi gönderebileceksiniz. Özgeçmiş videonuzu profilinize de ekleyebilirsiniz. Hizmetin, “birkaç büyük marka” ve spor ligleri de dahil olmak üzere bir beta şirketler grubu ile test edildiği bildiriliyor.

TikTok

 

Pek çok genç yetişkinin TikTok’ta ne kadar zaman geçirdiği göz önüne alındığında, markaların işe almak istedikleri kişilere ulaşması için harika bir yol olabilir. Öte yandan, şirketler TikTok hesaplarına yakından bakarsa, daha fazla insanın videoları nedeniyle işlerini kaybetmesine de sebep olabilir. Bu nedenle eğer Tiktok kullanıcısıysanız ve iş olanaklarından da yararlanmak istiyorsanız, ne tür bir iş aradığınıza bağlı olarak profesyonel amaçlar için ikincil bir hesap açmaya değer olabilir.

Iron Man gerçek oldu: İngiltere Ruslara karşı yepyeni bir ordu kuruyor (Video)