TikTok fenomeni Merve Yalçın’a taciz

Yayın tarihi: 21 Şubat 2022 Pazartesi 11:53 am - Güncelleme: 21 Şubat 2022 Pazartesi 11:53 am

Tiktok’ta yayınladığı videolarla tanınan fenomen Merve Yalçın gittiği eğlence mekanında tacize uğradı. Arkadaş grubu ile eğlenen fenomenin tacize uğraması ortalığı karıştırdı. Durumu mekan güvenliğine söylemelerine rağmen kimse gruba müdahalede bulunmadı.

Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre, TikTok fenomeni olan Kürşat Juan ile Merve Yalçın gittikleri eğlence mekanında kavgaya karıştı. Merve Yalçın, mekanda tacize uğrayınca ortalık karıştı.

sonrasında ise, ön masa ile aralarında tartışma başladı. Taraflar birbirlerine masadaki şişe ve bardakları fırlatırken karşılıklı darp da oldu.

TIKLAYIN | TikTok fenomenin takıntılı hayranı eve zorla girdi, polis babası saldırganı öldürdü

TikTok fenomenin takıntılı hayranı eve zorla girdi, polis babası saldırganı öldürdü

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kürşat Juan, alnına isabet eden şişe nedeniyle yaralanırken karşı masadaki Seda Sarıgöl’ün göz çevresine kırılan bardak parçası isabet etti. Olay yerine gelen ambulans görevlileri tarafından Juan ve Sarıgöl’e ilk müdahale yapıldı.

İfadelerine başvurulan taraflar birbirlerinden şikâyetçi olurken, masadaki Çayan Sarıgöl, Juan ve Yılmaz’ın kendilerini rahatsız ettiklerini, taciz iddiaları sırasında kavga çıktığını ve bir anda eline gelen şişeyi fırlattığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.