TikTok fenomeni canlı yayında intihar etti!

Yayın tarihi: 29 Kasım 2021 Pazartesi 12:00 pm - Güncelleme: 27 Kasım 2021 Cumartesi 10:44 pm

TikTok fenomeni olan Luo Xiao Mao Mao Zi, canlı yayında hayatına kıydı! Genç kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sosyal medya giderek daha ilginç haberler ile sarsılıyor. Şimdi de bir TikTok fenomeni açtığı canlı yayında intihar etti. Hastaneye kaldırılan genç kız, maalesef ki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gelen bilgilere göre Luo Xiao Mao Mao Zi ismindeki fenomen zaten bir süredir depresyondaydı ve takipçilerini de intihara teşvik ediyordu. Sonunda olanlar oldu ve genç kız canlı yayında yaşamına son verdi.

 

TikTok fenomeni

Luo Xiao Mao Mao Zi adındaki fenomen, açtığı TikTok yayınında pestisit içerek yaşamına son verdi. Bu intiharın sonrasında da ilginç olaylar silsilesi devam etti. Kızın külleri, evin çalışanı tarafından kaçırıldı. Bunun sebebi ise Çin’deki bir geleneğe dayanıyor. 3.000 yıllık bir gelenek olan ve hayalet evliliği adı verilen gelenek, ölmüş çocuklarına eş bulmak isteyen aileler tarafından yapılageliyor. Hatta ülkede sanal marketlerde hayalet çöpçatanlar bile mevcut.

Sosyal medyanın son hali endişe uyandırıcı. Gelecekte işlerin daha da çığırından çıkmaması için hiçbir sebep yok. Umarız daha vahim haberler paylaşmak zorunda kalmayız. Çünkü sosyal medya çılgınlığı çocukları ve gençleri tamamen sanal bir dünyanın içerisine çekiyor. Bu sanal dünya onların yaşam ile bağlarını kopartıp depresif bir hal almalarına sebep olabiliyor.

Futbolcuydu erotik sektörüne girdi