THY’ye yeni müdürler atandı

Yayın tarihi: 17 Kasım 2020 Salı 4:01 pm - Güncelleme: 17 Kasım 2020 Salı 4:01 pm

Airport Haber yazarı Murat Herdem, THY’nin pandemi döneminde de müdür atamalarına devam ettiğini yazdı.

 

Herdem’in “THY’de yeni müdürler atandı” başlıklı yazısı şöyle:

“Türk Hava Yolları’nda uçak başına iki müdür düştüğünü söyleyerek sürekli eleştiriyoruz ancak pandemi dönemi de olsa yeni müdür atamaları devam ediyor. THY’deki müdürleri konuşurken THY’nin yüzde 100 iştiraki olduğu Teknik A.Ş’deki müdür atamalarını da es geçmeyelim.

Körfez’in en büyük havayollarından Etihad’ın, üst yönetimden bazı isimleri tasarruf tedbiri kapsamında işten çıkardığını ve üst yönetim kademesinde yeniden yapılanma hazırlığına başladığını okuduğum gün THY’deki yeni müdür atamaları olduğunu haber alınca, şaşırmadım değil. Bir tarafta dünya devleri masrafları kısmak için yönetim kademesinin maliyetini düşürmeye çalışırken diğer tarafta bayrak taşıyıcımızın hala ulufe gibi müdürlük dağıttığına tanık oluyoruz.

Bunları yazmama neden olan son atamalara gelince…

Teknik A.Ş’de bazı başkanlık koltuklarına yeni isimler getirilirken THY’de müdür olarak görev yapan İbrahim Sercan Toper Teknik A.Ş’ye Satış Pazarlama Başkanı, şef pozisyonlarında görev yapan Günay Aktürk, Alper Rıza Özdemir ve Ömer Ferat Kıvırcı da Teknik A.Ş’ye müdür olarak atandı.

Ne diyelim ki…

Artık bu vurdumduymazlığa yorum bile yapamıyoruz…”