THY’den uçuş seferleri hakkında bilgilendirme

Yayın tarihi: 26 Ocak 2022 Çarşamba 10:12 am - Güncelleme: 26 Ocak 2022 Çarşamba 10:12 am

Uçuşlarına dün tek pistten devam eden İstanbul Havalimanı kademeli olarak geliş ve gidiş seferlerinde normale dönmeye başladı. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, uçuşlar ile ilgili son durumu paylaştı.

Türk Hava Yolları ( THY), dün İstanbul Havalimanı‘ndan yapılacak tüm uçuşları hava muhalefeti nedeniyle, saat 00.00’a kadar durdurmuş daha sonra Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklama sonrası İstanbul Havalimanı’nda bir pist park yeri onayı alarak uçuşa açıldığı öğrenilmişti.

Dün tek pistten iniş ve kalkışları gerçekleştiren İstanbul Havalimanı’nda bugün kademeli olarak seferler normale dönmeye başladı.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından uçuşlarla ilgili son durumu paylaşarak şunları söyledi:

“Istanbul Havalimanında kademeli olarak seferler normale dönmeye başladı. Saat 07-13 arasında (geliş ve gidiş) 131 sefer planlandı. Lütfen Havalimanlarına gelmeden seferinizin durumunu Web sitemizden kontrol ediniz: https://www.turkishairlines.com/tr-tr/istanbulda-yasanan-hava-muhalefeti/

İstanbul Havalimanı’nda pistlerden biri uçuşa açıldı